Evlenecek erkek kalmamasi

Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü
Arkadaslar listeyi tutuyorum. Ona gore yazin.

Yüksek şuradan talebimdir @juju jujukyan olarak değiştirilsinsndjjsjsjskskkskd

Bana hakaret ettiginiz icin @Raijin ve senin banlanmani talep edicem.. bakin en son evrene enerjimi gonderdim banlanan banlandi. Ona gore! Neyse vazgectim rajinle melom mutlu olcaklarsa varsin ben jujukyan olayim.. boyle de gonlu genis biriyim..
raijin ve melo mutlu olacaksa beni de iş geliştirme müdürü olarak yaz işletmeye. çığır açacağız bu sektörde kjdfg

juju jujukyan olursa ve ilk evlenen de ben olursam... şey gibi... elimdeki en iyi kız bu :/ bi kötü oldum ben... yuva kurmak istedik biçki dikiş kursuna kaydolmak deyyiL...

türk bana çıkmasın... beşi de bir yerde olan altınlarımı alıp bozdurur "sarışın olacaksın kadın" diye psikolojik şiddet uygular. jujusu ada kızımın rızkını ahmetcobain beye yediremem.

Yani ben aslinda soyle dusundum. Hani tek benim kararim olmasin diye.. cunku bu benim degil BIZIM sorunumuz. mesela turk ilk adayimiz. Herkes yakistirdigi uyeyi soyleyecek en fazla oyu alanla gorussun. Nasil fikir?

türk bana çıkmasın... beşi de bir yerde olan altınlarımı alıp bozdurur "sarışın olacaksın kadın" diye psikolojik şiddet uygular. jujusu ada kızımın rızkını ahmetcobain beye yediremem.
Senin belirlendi zaten. @Raijin bu gunu beklercesine yuzugu cikardi…

Olm LAN! Sizin yuzunuzden @x konumu kapatacak yine. Guzel guzel yazin.

Geri