Evlenecek erkek kalmamasi

Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü
üstüne biraz da çikolatalı sos. oh yeah.

Düğün yapmayacak sade nikah yapacak biri varsa hemen evlenirim.

Not: Esmerlerde dahildir

Bence forumda evlenmek isteyenler belirtsin. Sonra anket gibi en cok birbirine yakisacaklari forumca belirleyelim. Ve bu ciftler birbiri ile iki saat konusmak zorunda olsun. Boylece bir suru evlenecek cift uretebiliriz. Esra erol muyum be mubarek..

damarlı kol kjdfjkg bu liste ne istediğini bilen bir liste yalnız. çalışılmış bir liste, hedeflerini belirlemiş bir liste. bu titizlik ali koç yönetiminde olsaydı fenerbahçe son 5 sezonu şampiyon tamamlardı. en az 175 boyu olsun demiyor mesela, direkt 177 diyor. atletik olsun demiyor, kolları damarlı olsun ve vücudu kalıplı olsun diyor. sonrasında güzel kalp, namaz niyaz derken iyice sümeyye'ye bağlıyor ama satır aralarında şu cümleyi aramadım değil; "sevişmeye pantolon düğmelerinden değil saç tokasından başlasın..."
Hsjsjsjsksjsjejjsjshs biscolata erkeği gibi olsun. Namazı da önlükle kılsın. Allah da kabul etti miydi… Hoş geldin bir sürü Tayyip Sıddık bebekler…

Juju forumun maması mısın beee…? :/ Milleti birbirine pazarlama peşinde şu an. Deli mi ne…. Oha bi dk. @juju burda bizi paravan olarak kullanıyor arkadaşlar gelmeyin oyuna. Bizim üstümüzden kendi kısmetini yaratacak. Oooo büyük oyunu bozdum şu an!

Hsjsjsjsksjsjejjsjshs biscolata erkeği gibi olsun. Namazı da önlükle kılsın. Allah da kabul etti miydi… Hoş geldin bir sürü Tayyip Sıddık bebekler…
skdkgkdj namaz kılıyorsun karın arkadan diyor ki "kocam da taş gibi maşallah hacca gitsek taş diye şeytan'a atarım"

affedersiniz.. ama asil soru: esini aldatmayan kaldi mi ya? cok manyak olaylar yasaniyor ve eminim haberdarsiniz. isyerinden, yakin cevre, tanidik veya aile dostu, duyduklarimiz ve anlatilanlar TOVBE EST uhuh

Juju forumun maması mısın beee…? :/ Milleti birbirine pazarlama peşinde şu an. Deli mi ne…. Oha bi dk. @juju burda bizi paravan olarak kullanıyor arkadaşlar gelmeyin oyuna. Bizim üstümüzden kendi kısmetini yaratacak. Oooo büyük oyunu bozdum şu an!
Arkadasim beni neden simdi insanlari fuhusa surukluyormusum gibi one attiniz? Bi an icin kendimi yuvamda kizlari pazarlarken otrisim boynumda elimde viskim hahaha diye sen kahkahalarimi atarken dusundum.. Kendim icin bir sey istiyorsam namerdim.. zaten birini begensem soylerim ben. Ben istiyorum siz mutlu olun aski bulun. Size iyilik yaramiyor!

skdkgkdj namaz kılıyorsun karın arkadan diyor ki "kocam da taş gibi maşallah hacca gitsek taş diye şeytan'a atarım"
Şey vardı geçen “Namaz kılarken secdeye gittiğimde kocam arkamdan ‘Maşşşallah Medine karpuzu gibi mübarek be!’ diye şaplak atıyor. Uyarıyorum ama kendini tutamadığını söylüyor. Namazlarım kabul oluyor mudur?” demiş bi hanım kızımız. Allah affetsin ne kadar güldüğümü hesaplamaya kalksak torun torbanın rızkını ipotek ettirirdik…

Bence forumda evlenmek isteyenler belirtsin. Sonra anket gibi en cok birbirine yakisacaklari forumca belirleyelim. Ve bu ciftler birbiri ile iki saat konusmak zorunda olsun. Boylece bir suru evlenecek cift uretebiliriz. Esra erol muyum be mubarek..
güzel fikir ama forumla sınırlarsak sadece konu açtığımızla kalır... hayır bossumuzun beşi bir yerde takacağım dediği tek üye benim, bence bana aşıklar itiraf etsin... bi altını tutuştururum eline boşanırız sonra. :/ fikir.

Arkadasim beni neden simdi insanlari fuhusa surukluyormusum gibi one attiniz? Bi an icin kendimi yuvamda kizlari pazarlarken otrisim boynumda elimde viskim hahaha diye sen kahkahalarimi atarken dusundum.. Kendim icin bir sey istiyorsam namerdim.. zaten birini begensem soylerim ben. Ben istiyorum siz mutlu olun aski bulun. Size iyilik yaramiyor!
Hajsjjsksksj estağfirullah efenim saygılar.
(Reklam ve tanıtım için DM)

güzel fikir ama forumla sınırlarsak sadece konu açtığımızla kalır... hayır bossumuzun beşi bir yerde takacağım dediği tek üye benim, bence bana aşıklar itiraf etsin... bi altını tutuştururum eline boşanırız sonra. :/ fikir.
Hangi tarihler uygun size Melo hanım…

Ben evlensem bossumuz x bana anca ban takar bu aralar. Aramiz gergin konularim yuzunden.. bi duzelteyim de belki bana da bu bilennnzik falan ilistirir..

jujukyan esprisi yapmamak için ters kelepçe taktırdım bu mesajı burnumun ucuyl a yaz ı

jujukyan esprisi yapmamak için ters kelepçe taktırdım bu mesajı burnumun ucuyl a yaz ı
Bana hakaret ettiginiz icin @Raijin ve senin banlanmani talep edicem.. bakin en son evrene enerjimi gonderdim banlanan banlandi. Ona gore! Neyse vazgectim rajinle melom mutlu olcaklarsa varsin ben jujukyan olayim.. boyle de gonlu genis biriyim..

Geri