Evleneceğiniz insanın ailesi sizin için önemli midir?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Evleneceğiniz insanın ailesi sizin için önemli midir?

Evet, bazen hayatınıza sevdiğiniz bir kişi alırken istemeden de olsa on kişi daha almak zorunda kalabilirsiniz. En azından o on kişinin de olabildiğince uyumlu olması önemli. =))

Aile'ye önem vermem zira evliliğimizi etkileyecek yada
şahış olarak onu yada beni etkileyecek durumlar varsa
önem kazanır .

erkek kardeşimin evlenecegi kızın ailesi beni çok etikler :D kafamıza göre değilse uzak dursun!!!

E onemli yani, sonucta yuzyuze bakicaz.

:zuha:
kendı evliliğinden önce kardeşinin evliliğini düşüyor.
hayırlı abla vesselam.

:D tabisi :D ben evlenmeyi düşünmüyorum :) o yüzden herhalde evlenmeden ölürüm :)

edit:

neyse ciddi cevabımıda yazayım aile önemlidir sonuçta gelin gitcem kafam uyuşmazsa hayatım maffolur hele birde kaynana yanına gidersem çok fena olur ondan aile önemli

Etkiler.Bayramlarda veya normalde o boylu boyunca uzanan büyük aile yemeklerini hep çok sevmişimdir veya hep beraber gidilen piknikleri. Tabi zorundalık olmadan gerçekten isteyerek yapılmış olan aktiviteleri deyip toparlıyorum. Kısacası uzak durmasınlar. :)

Benim için evleneceğim kişinin ailesi önemlidir ayrıca her insanın kendi ailesi özel ve kıymetlidir , evlendikten sonra annesi annem ,babası babam olacaktır sonuçta.

simdi aile bireyin olusumunda cok onemli ama beni rahatsizin eden hayir dedirtecek bir sey vardiysa evlenene kadar beklemezdim ama bazen aile ile cocuklarin gorusleri cok farkli olabiliyor o zaman dusundurturdu heralde ama kararimi degistirecek kadar etkileyecegini sanmiyorum

Benim için hem önemli hem önemsizdir.. Eğer ailesi beni severse , bana iyi davranırsa bende onlara karşı tutumlu , saygılı ve sevgili olurum. Ama eğer ki gıcık ve sevımsız bir aileyse eğer ki erkek arkadaşımı çok seviyorsam önemsemem fazla muhattap olmadan hayatımı sürdürürüm.

Gönlü hoş olmayan kimsenin evinden kız almam, gönlünü hoş eder öyle alırım. Özgüvenine ve karakterine güvenen her erkekte bunu yapmalı, nekadar zor olursa olsun (?) İşin kolayına kaçmak tek bir tarafı mutlu etmek kolay varsa bitarafları sağlam olan her iki tarafında gönlünü hoş etsin, ağızlar açılınca konuşulması biliniyor nihayetinde.
Aile önemlidir, nasıl ki bizim ailemizin karşı tarafta önem kazanmasını istiyorsak, empati yaparak bunları zaten anlayabiliriz. Aile önemli değil kızını almışım banane onlardan diyip boşvermek benim lügatımda yok, zira büyütüp emek verdikleri ogüne kadar getirdikleri benim sevdiğim kadın olacak. En ufak bir tartışmada "ben senin için mi aileme sırt dönmüşüm" pişmanlıkları duymakta var. Bu en zoru.. Velhasıl temelini sağlam atmadığın hiçbirşey uzun süre dayanmaz.. Aile temel yapıdır.

Geri