Evleneceğiniz insanın ailesi sizin için önemli midir?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
önemli hem de çok...
eşinizi çok sevebilirsiniz o da sizi çok sevebilir ama aile faktörü de ilişkilerin düzgün bir şekilde ilerlemesinde cok büyük paya sahip. Şöyle ki; kız aileleri evliliklere genelde daha müdahil olurlar (müdahale ettirmeyenleri tenzih ediyorum) ve bayanlar yonlendırmeye bu manada yatkın olduklarından ailesi olumsuz yonde etkılerse maazallah evlılıkler bıtedebılır. aynı sekılde erkekler ıcın de bu gecerlı

Kendini bilen,iyi niyetli,aileler ve onların yetiştirdikleri evlatlar ile yola devam ettirmeyi nasip etsin mevla...

önemli hem de çok...
eşinizi çok sevebilirsiniz o da sizi çok sevebilir ama aile faktörü de ilişkilerin düzgün bir şekilde ilerlemesinde cok büyük paya sahip. Şöyle ki; kız aileleri evliliklere genelde daha müdahil olurlar (müdahale ettirmeyenleri tenzih ediyorum) ve bayanlar yonlendırmeye bu manada yatkın olduklarından ailesi olumsuz yonde etkılerse maazallah evlılıkler bıtedebılır. aynı sekılde erkekler ıcın de bu gecerlı

Kendini bilen,iyi niyetli,aileler ve onların yetiştirdikleri evlatlar ile yola devam ettirmeyi nasip etsin mevla...

Bayan olmak kolay, BAYAN olmak var bide işte :hi:

Bende öyle şaşırdım zaten çok.
Döver diyorum bak ya da köşeye de sıkıştırabilir tabi. :p

Annem gorur gormez teshisi koymustu.
Ben niye kayinvalide kahri cektim evlenmeden hemde:/
Yine de birsey demiyorum anne dir annelere saygi duyarim.

Annem gorur gormez teshisi koymustu.
Ben niye kayinvalide kahri cektim evlenmeden hemde:/
Yine de birsey demiyorum anne dir annelere saygi duyarim.

Bir gün evlenmeye karar verirsem eğer kaynanayı önce annem ile tanıştırıcam zaten.
Kuzum ya senin kaynana çok fena bir kadındı ama yolardı o senii. (:
Annelere karşı boynumuz kıldan ince. Ayrıca oğlu eşi bir şey demedikten sonra bize de
bir şey demek düşmüyor.

Tabiki önemli.Evlilik sadece iki kişiyle sürdürülecek birşey değildir ailelerinde anlaşması çok önemlidir bence.Çünkü eşimin ailesi beni sevmeli benim ailemde onu sevebilmeli aksi taktirde bu sebeplerden biten bir çok evilikler var günümüzde.Sevgi saygı hoşgörü anlayış herşeyin çözümüdür.

Önemli.
Ama bu maddi açıdan değil yani.
Anlaşabiliyomuyuz karşılıklı, ailelerimizin anlaşıyor olması da çok önemli benim için. Sadece eşler evlenmiyor birbirleriyle, tüm aile evleniyor :p

Manevi Açıdan Çok Önemserim Kesinlikle.

Annesi bir cadaloz olmadığı müddetçe Hayır değil.

Normal şartlar altında önemli değil.
Ama Türk toplumunda evlılıkler kişiler arasında oldugu kadar kişilerin aileleri aradındada oluyor. Bir erkek bir kızla evlendıgınde hem kızla hemde ailesiyle evlenmıs oluyor.

Aile özlemi çeken biri olduğumdan benim için çok önemli. Nasıl ki ben eşimin babamla iyi anlaşmasından, sohbet edebilir olmasından mutlu olursam aynı şekilde eşimin ailesiyle aramın iyi olması da onu mutlu edecektir.
Aileler birleştiricidir, manevi olarak yanımızda hissetmeliyiz.

ailesiylemi evleniliyor tabiki değil.

Bir noktaya kadar önemli. İç içe oluyorsun.

Geri