Evleneceğiniz insanda olması gereken 3 özellik söyleyin?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 594 gün önce görüldü
Zengin olsun masraflı kızım ben 7/24 harcamama karışmasın.. hayvan aşığı olsun esmer veya kumral olur gözü yeşil de olur kahve de siyah zeytin gibi de olur fark etmez bana ayrı baksın da.. 1.80 iyi bence.. çok uzun olmasın boynum tutulabilir.. boyu uzun aklı kısa olacağına.. neyseee lafımızı soktuğumuza göre devam.. ince düşünceli olsun.. huyu suyu kendi güzel olsun.. dünyada bi ben varmışım gibi davransın beni çok sevsin.. hadi süslen akşama dışardayız desin haftanın 5 günü fln.. sonra bide çok bi karışmasın anlayışlı olsun benim olsun tmm ytr..

Evi

Arabasi

Memur yada tukkan sahibi olmasi

Zengin olsun masraflı kızım ben 7/24 harcamama karışmasın.. hayvan aşığı olsun esmer veya kumral olur gözü yeşil de olur kahve de siyah zeytin gibi de olur fark etmez bana ayrı baksın da.. 1.80 iyi bence.. çok uzun olmasın boynum tutulabilir.. boyu uzun aklı kısa olacağına.. neyseee lafımızı soktuğumuza göre devam.. ince düşünceli olsun.. huyu suyu kendi güzel olsun.. dünyada bi ben varmışım gibi davransın beni çok sevsin.. hadi süslen akşama dışardayız desin haftanın 5 günü fln.. sonra bide çok bi karışmasın anlayışlı olsun benim olsun tmm ytr..
Üstüne fistikli baklava da olsun mu .D

Ekleyebiliyorsak, az ve öz konuşan bir hatun gibisi yok bu hayatta.

Çok çok çok çok şey istiyorsun Sjsjsn

Kendi olarak bana gelmesi,
Bana gereksinimi olmadan beni istemesi,
Bensiz de olabilecekken benimle olmayi istemesi :p (bir alintiyi uyarladim burada)

Diger ozellikleri zaten cok yazmisimdir baska yerlere. Birbirimizin ozgurluklerine saygi duydugumuz ve birbirimize mumkun oldugunca destek olabildigimiz, hayatlarimizi kolaylastirdigimiz bir iliski bahsetmeye calistigim.

Aklimi alabilme yetisi.
Bu kadar..

Geri