Özür dilerim hayatım senin haksız olduğunu kabullenmediğim için diyeceksin değil mi sjjfArada kavga etmek lazim, sonra özür dileyip gonlümü alsin .D
Bak ama gurur yapmam bende ozur dilerim .p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Özür dilerim hayatım senin haksız olduğunu kabullenmediğim için diyeceksin değil mi sjjfArada kavga etmek lazim, sonra özür dileyip gonlümü alsin .D
Bak ama gurur yapmam bende ozur dilerim .p
Üstüne fistikli baklava da olsun mu .DZengin olsun masraflı kızım ben 7/24 harcamama karışmasın.. hayvan aşığı olsun esmer veya kumral olur gözü yeşil de olur kahve de siyah zeytin gibi de olur fark etmez bana ayrı baksın da.. 1.80 iyi bence.. çok uzun olmasın boynum tutulabilir.. boyu uzun aklı kısa olacağına.. neyseee lafımızı soktuğumuza göre devam.. ince düşünceli olsun.. huyu suyu kendi güzel olsun.. dünyada bi ben varmışım gibi davransın beni çok sevsin.. hadi süslen akşama dışardayız desin haftanın 5 günü fln.. sonra bide çok bi karışmasın anlayışlı olsun benim olsun tmm ytr..
Biraz da kizdan bahsetseydin keske .DEvi
Arabasi
Memur yada tukkan sahibi olmasi
Aksansiz olsun yeter .pBiraz da kizdan bahsetseydin keske .D
Kolay is cok var .DAksansiz olsun yeter .p
Aksansiz cok da diger 3 u yok .pKolay is cok var .D
İstemeye devam et, inaniyorum olacak .DAksansiz cok da diger 3 u yok .p
Bende inaniyorum. .d elbet olacak .pİstemeye devam et, inaniyorum olacak .D
Olur onu da severim.. shshjsÜstüne fistikli baklava da olsun mu .D
Çok çok çok çok şey istiyorsun SjsjsnZengin olsun masraflı kızım ben 7/24 harcamama karışmasın.. hayvan aşığı olsun esmer veya kumral olur gözü yeşil de olur kahve de siyah zeytin gibi de olur fark etmez bana ayrı baksın da.. 1.80 iyi bence.. çok uzun olmasın boynum tutulabilir.. boyu uzun aklı kısa olacağına.. neyseee lafımızı soktuğumuza göre devam.. ince düşünceli olsun.. huyu suyu kendi güzel olsun.. dünyada bi ben varmışım gibi davransın beni çok sevsin.. hadi süslen akşama dışardayız desin haftanın 5 günü fln.. sonra bide çok bi karışmasın anlayışlı olsun benim olsun tmm ytr..
Hayallerimi yaşayacağım günler yakındır umarım.... sbsjdhÇok çok çok çok şey istiyorsun Sjsjsn
Olmayan şeyi nasıl alacak..bu senede evde kaldınAklimi alabilme yetisi.
Bu kadar..
Seven isteyen bulur.Olmayan şeyi nasıl alacak..bu senede evde kaldın