Evleneceğim erkek zengin varlıklı olmalı diyen kız

Konu sahibi son olarak 931 gün önce görüldü
kadının kalçalısı erkeğin göbeklisi

hııı tabi tabi o zaman isteklerimi sayıyorum yatlar katlar beatler featler mikelar mixer

Bende diyorum, evleneceğim kız zengin ve varlıklı olmalı.

Anladığım kadarıyla o demiyor da ekürisi diyor. :p

ExaltedChiefHapuka-small.gif

Bak kirvem, Ankara'da baba evi, Aydın'da anamın yazlığı var. Düzce'de, Aksaray'da araziler var. Kimseye karşı bir sorumluluğum yok; valide emekli, kendi halinde. Ablayı da İspanyol kürdü-Katalan- damatla everdik, yıllardır İspanya'da yaşıyor. Yaklaşık 1,5 senedir sigortalı bir işte çalışıyorum. 2 lira üzerinden sigortam, 2,5 lira da maaşım yatıyor. Freelance iş alırsam, maaş üzerine ek gelirim oluyor.

Sorduklarının cevapları böyle. Bunlar beni zengin değilse de ayakları sağlam basan bir orta direk yapar mı? Ne de güzel stalk'ladınız beni şu saat itibariyle. Öğrenemeyeceğiniz bir çok bilgi sundum. Yine diyorum:

Halk kahramanı, heval.

' λµяa > malumatfuruş

malumat gidecek, aura gelecek; bu düzen değişecek.

[YOUTUBE]dHtE0szIip0[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]3p5m1wZKnqo[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]je3MYlpuBAc[/YOUTUBE]

:hile:

daha önce forumda müstakbel kocama paramı yediririm bundan zerre kadar da gocunmam, kadın&erkek eşitliği istiyorsak cüzdan arama numarası yapmaktan vazgeçsek iyi olur şeklinde attığım mesajlarım up'lansın lütfen, yetkililer göreve. :d "evleneceğim erkek varlıklı olmalı" diye düşündüğümü kimse iddia edemez. allah -varsa xdd- daha çok versin ama şahsen kimsenin maaşı ilgili bilgi talebim de olmadı, ikinci şahıslı cümleler kurmayalım lütfen. aura'nın vatsabını verebileceğimi önceden de söylemiştim bu arada. xd
-videoların içeriği nasıl bu arada tıklamaya korktum, sinirimi bozmak için aralara bıyıklı çirkin adamlar sokuşturmadın di mi? dkfjgjd-

kendince öncelikleri vardır, her insanın öncelikleri var, itici gelse de karışmamak lazım, neticesinde bize ne değil mi?
belki avokadolu tost yemeden uyanamıyordur :d
not: onlardan biri değilim, insanların tercihlerinin bu kadar sorgulanmasına karşı biriyim.
bkz: önceki mesajım ajdksndns allah belamı versin ya shdnnsnsndnd

ekleme: hala zeki adam seviyorum. değişmeyen tek şey değişimin kendisi değil midir neticesinde, tşkler :ash:

zenginliğim sen ol
varlığın ben

Haklı tabi,
Evleneceğim kız zengin varlıklı olmalı diyen erkekte benim.
Hayat şartları çok zor.
Bize niye kalmasın ki kayınpederden dönüm dönüm arsalar :S
Bu devirde mantık bayrağı en önde taşıyor arkadaşlar bırakın halk edebiyatı yapmayı :D

Varlık istiyordur ama bir de varyemeze denk gelirse şansına küssün (:

Geri