Evleneceğim erkek zengin varlıklı olmalı diyen kız

Konu sahibi son olarak 931 gün önce görüldü
Her insanin karsindakinde aradigi ozellik farklidir
Kimi guzelligi/yakisikliligi on planda tutar, kimi parayi, kimi meslegini, kimi zekasini, kimi dindarligini.. Bu ozellikleri bilip, karsidakine en bastan bunlari acikca/durustce soyledikten sonra, o insanin kararina saygi gostermek zorundayiz. Zaten bu ozelliklere sahip degilseniz (ya da deger yargilariniz uyusmuyorsa), iliskinin ilerleme ihtimali de yoktur.

Hele ki bu insan, varlikli bir ailede buyumusse ve hangi yasam standartlarinda mutlu olabilecegini bilerek bunu soyluyorsa, bu istegi son derece normaldir.

Para avcısı kızdır, büyük ihtimal fakirdir.

Bence o kadar da yargılanacak bir söz değil..

Her insan rahat etmeyi isteyebilir.. :)

Hakli isteyebilir ne var.

Para, güç erkekleri daha çekici yapan unsurlardan biri bu bir gerçek. Bir erkek ne kadar yakisikli olursa olsun sorumluluk sahibi değilse ve bir isi yoksa bir kadinin gözünde hiçtir. (Aylaksa yani yanlis anlasilmasin) Ancak ben yine de evlilikte bu gibi kriterlere ayar oluyorum. Birlikte bir şeyleri başarmak istemeyip, hazira konma isteği ancak ailesinden de ayni hazirciliga alismis ya da gozu ac birinin tercihi olabilir diye düşünüyorum. Daha önemli kriterler var. Tamam sevgi, mantigin önüne gecmemeli ancak bu kadar da otelenmemeli.

Ben , tabiki varlıklı isteyeceğim hiç olmazsa düzgün bir işi olsun isterim

Isteyecek tabi surunsun mu?

Huzur güven demeyip parasına mı tav olucam.

Ayıp bir şey değil, tabii ki kimse namuslu ama fakir çocuğu mecbur kalmadıkça seçmeyecek, arayış hem düzgün hem varlıklı olandır.

Para değil de başlık ve takılacak altın mühim. :p

benim de kesinlikle adriana lima ayarında olmalı her bakımdan aşşağısını kabul etmiyorum.

Evleneceğiniz erkek sizin standartlarınizda olacak. Üzgünüm ama gerçek bu. Kendinizi buna göre hazırlayın bence ve kendinize yönelin : ))))

Geri