Evleneceğim erkek zengin varlıklı olmalı diyen kız

Konu sahibi son olarak 928 gün önce görüldü
''Aslında seninle paran için evleniyorum'' demenin başka bir yolu.

hepsi bunu diyor zaten (Ben senle assında mantık evliligi yaptım parayı sectim hayatım) derler 1 yıl sonra

Kendini parayla satıyor işte.

Hepsi kelimesinin anlamını bilmiyorsun sanırım

Parayla her kadının satın alınabileceğini düşünen adamlardan biriyle evlenmesi gereken kadındır.

Düğün hazırlığı yapan biri olarak bu süreçte paranın aslında ne kadar önem kazandığını soylememe gerek yok tabii ultra zengin birini isteyenleri kastetmiyorum. Her adım neredeyse para evlilikte özellikle. Ya gidip nikah masasına oturup evet demek filmlerde ki gibi toz pembe hayallerden öteye geçmiyor.
Nikah memuruna da para vermelisiniz. Tabii o süreçte ki hazırlıklarınızi söylemiyorum bile.
O yüzden evleneceğin erkek para kazanabilecegi ve devamlılığı olan bir işi olmalı.: )

Bunları isteyen kişileriin tamamı icinde kendisini satıyor diye düşünmek abes.( Kendi standartlarına göre birini isteyen kimseyi kinayamayiz)
Parasi ile hava atan yüzlerce keko varken altında ki arabasi servisteyken evden adım atacak kadar öz güveni bile olmayanlara laf söylemiyorum bile.

Evleneceği adamı bulmuşta zenginini arıyor diyorum.

Var olalım, varlıklı olalım.

Rahatına düşkün kızdır, mantık evliliğine yakındır..

Babamı seçemedim fakat kayınpederimi seçebilirim diyen erkeklerde var gençler . :)

Böylesi de bir bakış açısı.Fakir bir yaşam sürüp mutlu olmaktansa mutsuz ama zengin bir yaşam daha cazip belki de

iyiki varlıklı değiliz haa acaba diye düşünmeyiz en azından, evlenip öyle varlıklı olmak lazım :D

Gözüm yukseklerde degil bir AMG'si olsun gerisi zaten olur :p

Bi Acun Ilıcalı olmazsa olmaz.
Her ayakkabım Balenciaga olmalı, aşağısı kurtarmaz.
Mümkünse beyni olmasın, zeki adamı napacaz?
Efenime söyleyeyim ne derse yutarım ben, nasılsa ayakkabılarımın hepsi Balenciaga yani.
Mutluluk=Balenciaga+Zengin Koca
:s

zeki , karizmatik, yakışıklı , genç ve zengin adamlardan aşşası kurtarmaz :pppp

Geri