Evlendiniz Çocuğunuz olmuyor ?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 892 gün önce görüldü
Sevdiğiniz İnsanla Evlendiniz.. Fakat Çocuğunuz OLmuyor.. Hiç Bir Yol Fayda Etmiyor.. Tıp Çaresiz Kaldı Diyelim. Sorunlu Olan da eşiniz İse; Bu Durumda Ne Yaparsınız ?

Evlat edinirdim ^^. Kesinlikle babalık yapmam lazım benim. Başka türlü olmaz.

evlatlık almak bir çözüm.
şahsen kendi çocuğum olmasını içgüdüsel olarak çok arzularım. öyle bi konu içinde bulunmak onu düşünmek bile geriyor insanı..

Babalık duygusunu yaşamam gerektiğini kesinlikle düşünen biriyim. kesinlikle evlat edinirdim.

evlat edinirim. Eğer edinmeme karşı çıkarsa boşanır yeniden evlenirim :)

eşimde çok çocuk istiyorsa evlat edinme seçeneğini düşünürdük yok istemiyorsa baskıya gerek yok

mutluğu mutsuzluğa çevirmeye gerek yok :D

İsyan etmem kesinlikle. Evlat ediniriz eşimde isterse eğer. :)

Onunla olmaya devam ederim evlat edınme konusunda da isterse olur ki baba olmamı bi şekılde ısteyecektır.

Her kadın gibi bende kendi çocuğum olsun isterim ama bazı nedenlerden dolayı olmuyorsada bu dünyanın sonu demek değil,Evlat ediniriz hem o kadar kimseziz çocuk var hepside bi sıcak yuvaya hasret :)

Eşimle konuşmamıza bağlı.
Eğer evlat edinmek isterse olur, istemezse olmaz.
Çünkü bu onun tercihi olmak zorundadır.
Kendisini kötü hissedebilir, sonuçta onun çocuğu olmuyor.
Psikolojik olarak desteklemeliyim.

Cogumuz ayni cevabi vermis, bende evlatlik edinirdim
napalim skendi kanimizdan olmuyorsa insan basta uzulur ama onuda kendi evladim gibi sevecegime eminim :)

bu konu çok hassas önemli olan bizim ne istediğimiz değil bu eksikliğin ki ben bunu dünyanın sonu olarak görmüyorum kimden kaynaklanıyorsa onun fikri önemli ben onun istediği gibi hareket ederdim

Alternatif yollar ararım,baktık ki durum hala aynı evliliğime devam ederim sonuçta bu olay suç olarak ne karşı partnere yüklenmeli ne de kendimize yüklemeliyiz.

Hadi be ben hiç görmedim evlat edinen zaten herkese de çocuk evlatlık vermesinler. Sen benim çocugum değilsin deyip dışarı atanlar çoktur çok olur memlekete..
Şu yetim çocuklara bakmak çok istiyorum eşimle birlikte bol bol yetimhanelere gideriz.. Bol bol yiğenim olacagı için onlardan hasret gideririz :)

sorunu bırbırımızde aramamlıyız kısmet deqılmıs dahada tutunmalıyız bırıbırımıze.cocuqumuz olmuor dıye sucmlamaları bır kenenara bırakıp sefkat qosterebıleceqımız bir evlat edınmek en qüzeli olur.

çok aglarım çaktırmadan üzülürüm kendi kendime toparlanınca da evlatlık almam öyle kalırım nasip kısmet der kabullenmeye çalışırım çünkü büyüdügünde ve ben çok baglandıgımda belki evlatlık oldugunu ögrenince terketmek isterse beni yada ailesi yıllar sonra çıkıp almak isterse katlanamam buna gözümde kesmez evlatlık almaya :(

Herkes Evlatlık edinirim demişde iyi hoş güzel birşey ama şunu düşünmek lazım öğrendiğinde ya seni istemezse ya gerçek ailesi çıkarsa yıllar sonraki ayrılık adama nasıl koyar çok yazık olur..

Birde öyle kolaymı zannediyorsunuz evlatlık edinmeyi ağaçtan elma koparmıyorsun çok beklemeniz gerekir baya sürüyor diye biliyorum..

bide şunu düşünün tamam babalık hissi güzel yada annelik hissi ama kendi kanından canından olan bir evlat la o senin evlatlık edindiğin evlat.. kısacası aklında hep bir soru işareti kalmazmı.. ya da birgün annesi babası çıkarsa yada öğrenirse büyük hayal kırıklığına uğrayıp sizi istemiyorum derse.. bu riske girebilmek bu kadar kolaymı sizce ??

Tek dileğim Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin..

Herkes Evlatlık edinirim demişde iyi hoş güzel birşey ama şunu düşünmek lazım öğrendiğinde ya seni istemezse ya gerçek ailesi çıkarsa yıllar sonraki ayrılık adama nasıl koyar çok yazık olur..

Birde öyle kolaymı zannediyorsunuz evlatlık edinmeyi ağaçtan elma koparmıyorsun çok beklemeniz gerekir baya sürüyor diye biliyorum..

bide şunu düşünün tamam babalık hissi güzel yada annelik hissi ama kendi kanından canından olan bir evlat la o senin evlatlık edindiğin evlat.. kısacası aklında hep bir soru işareti kalmazmı.. ya da birgün annesi babası çıkarsa yada öğrenirse büyük hayal kırıklığına uğrayıp sizi istemiyorum derse.. bu riske girebilmek bu kadar kolaymı sizce ??

Tek dileğim Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin..

duygularıma tercüman olmuşsun (: bende böyle düşünüyorum tamda böyle :)

Geri