Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rahmetli Murat gogebakanin esi bunu begendi.Boşanırım Allah kimseye yaşatmasın tabii
Rahmetli Murat gogebakanin esi bunu begendi.
Tersi olsaydı Murat Göğebakan yanında olur muydu acaba diye düşünmüyor değilim. Karısı aldatmış galiba o durum fark etmeksizin yanlış onu savunmuyorum ama zaten kendisi de ilk karısını aldatmış aldatılmayı sorun etmemiştir rahmetliRahmetli Murat gogebakanin esi bunu begendi.
Adam kanser olduktan sonra olmus.Tersi olsaydı Murat Göğebakan yanında olur muydu acaba diye düşünmüyor değilim. Karısı aldatmış galiba o durum fark etmeksizin yanlış onu savunmuyorum ama zaten kendisi de ilk karısını aldatmış aldatılmayı sorun etmemiştir rahmetli
Yalnız şimdi baktım da adam zaten iyileşmiş kanseri atlatmış aldatıldığını öğrendikten sonra. Bazı kanserlerde hastalık tekrardan nüksedebiliyor. Aldatmayı cinsiyet fark etmeksizin doğru bulmuyorum kadını savunduğum da yok ama bazı yerlerde ilk eşini aldattığını okudum bende ne kadar doğru bilememAdam kanser olduktan sonra olmus.
Aldatilmaktan ote kanser tedavisine basladigi vakitlerde esinin genc bir bireyle fotografini gordukten sonra ogrenmis. Ben yalnizca ornek verdim. Bosanirim repligin kadinin tam olarak konuya verebilecegi cevap diye dedim.
@Ocean ben oyle bir sey gormedim duymadim. Filminde falanda yoktu.
Acirsiniz , acimazsiniz o size kalmis elbette.