Evinize gelen misafir buzdolabını açarsa kızar mısınız ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sesli güldüm Sjsjsj

Sağlıklı beslenme takıntım var, açan geri kapatıyor yiyecek bir şey bulamayınca. Akdjdjdj

Açabilir hiç sorun değil bunu samimi olmadığım biri yapmaz zaten. Fakat ben samimi olsam da kimsenin buzdolabını açmam.

Ben abimin evinde bile kimsenin dolabını kolay kolay açmam. Aşırı yakın olduğum olsa bile herkesin bir yaklaşımı vardır. Rahatsız olabileceğini düşünerek yapmam. En azından kendisinden izin alırım.

Forumda evine misafirliğe gidilmeyecekler listesi tamam. Teşekkürler arkadaşlar. Götümüze bez bağlayıp geliriz haah.

Çok samimi bile olsak yapamaz. Ben buzdolabında iç çamaşırlarımı saklıyorum. Orası benim özelimdir.

Benim şakalarım kötüdür. Bazen kimse anlamaz ve bir de açıklamak zorunda kalırım. O zaman daha da kötü. Ciddi bir izah bekliyorlar.

Buzdolabı mı... Annemin en hassas konusu son günlerde... Sakın ve sakın asla buzdolabı deme...

Ben kızmam, annem kızabilir, terliğiyle belirip, "SİZ NABIYORSUNUZ BURDAM!?" diyebilir... Hürmüz boğazı açıldı, bizim mutfağa girişimiz hâlen yasak. Teşebbüs ettiğimiz an fıtı-fıtı "Uyarı terliği" geliyor.

Dolaba çok kuruldum, inşallah bugün kapakları takılır da, ben ona gece diyeceğimi biliyorum, kapağını hızlıca kapatayım da, "Bu evin en sevileni benim...." diyeyim, terbiyesiz buzdolabı, daha dün geldi havalara bak.

Geri