Evinize gelen misafir buzdolabını açarsa kızar mısınız ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Ben gittiğim yerlerde açmam bana gelen açıyorsa sıkıntı etmiyorum ama gerek varmı diye de düşünmedim değil

Kimsenin izni olmadan ne bir odaya giderim ne de mutfağa gidip buzdolabını açarım.

Kendi evimde ise sorun etmem, isteyen açabilir.

• Öpücük
Tepkiler: ne
misafir çoğunlukla bi isteği varsa ev sahibinden rica eder ama kalkıp dolabı açmasına da çekmeceleri karıştırmış muamelesi edilmez. ne bulacak buzdolabında, ceset mi? öyle bi durumda ben derin dondurucuya kaldırıyorum

misafir çoğunlukla bi isteği varsa ev sahibinden rica eder ama kalkıp dolabı açmasına da çekmeceleri karıştırmış muamelesi edilmez. ne bulacak buzdolabında, ceset mi? öyle bi durumda ben derin dondurucuya kaldırıyorum
Temiz ve düzenli olmayabilir anlamında bir soru galiba ancak benim buzdolabım her zaman düzenlidir ve herkes açabilir.

Ben sorun etmiyorum, yakın arkadaşlarımın hepsi açıyor bende onların dolabını açıyorum. Samimiyetten kaynaklı bu.

ondan mı derin dondurucu soruyordun, ben fasulye falan atacaksınız sanıyordum :emoji_sweat: 3 çekmeceli yeter demiştim, tabut gibilerden önerseydim keşke…

evime yoldan geçen herkesi almadığım için açarlar tabii kızmam, içi doluysa hatta açmalarını isterim ki dolu dolu gördüklerinde arkalarından sinsice gelip emine erdoğan gibi “bunlar hep israf” diyeyim.

poşet poşet alkolle gelen bir arkadaş var (uzun zamandır gelmiyor ya anladı artık rahatsızlık durumunu ya da alkol fiyatları etkiledi) gelir gelmez direkt buzdolabına yöneliyor : /

Empati sempati yapacak olursam sorun yoktur. Çünküm 1.dereceden akrabalarıma sormadan mutfaklarında dolaplara girişebiliyorum. Bu sakıncalı bir şey değil bencem. Yaa salkım demelerindense açıverin gari

O konuda koministim.

kızacak başka bi şey mi bulamadık…

Geri