Evin Olmadan Evlenmem Diyen Kız

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4720 gün önce görüldü
plesk, benim yazacağımı siz hanımlara daha kibar bir dille yazmış. kendi uslubum ile yazıp onun yorumuna saygısızlık etmek istemiyorum saygı değer turşuluk ev kızları.

forumu özetlersek; kızlar kalbi güzel oldugu takdirde evsiz, barksız, ilkokul mezunu ama kendini geliştirmiş kültürlü, kebapçı da 200+bahşişle çalışan, ciguli gibi bir adamla gözlerini kırpmadan evlenip çocuk yapabilir

"Ev"lenmeyi yanlış anlayan kişi.

Bütün servetini ortaya koyup bu yaşta bile aldırılması gereken hatun ;)

Evi olmasını istemeyen yoktur ama azıcık mantıklı olmak lazım. Muhtemelen 5 yıldır falan çalışıyordur bu adam, burjuva değilse nerden bulsun o kadar parayı da ev alsın kızım slk mısın? :T: İlla evi olsun diyorsan 50 yaş üstü bi amcayla 'ev'leneceksin :P

Evle mi evleneceksin ? demesini beklerim ama ben demem o nerde ben orda =)

Sevgi tabi ki onemlidir. Lakin parasiz da hayat gecmez.tabi evin olacaaak olmazsa evlenmem demek dogru degildir eger erkek caliskansa miskin degilde durumu yoksa da limon satar yine evini gecindirir ki en onemliside budur ozaman da ben o erkegi ayakta alkislarim. Sonuc olarak evi olmayabilir ama tembel bir erkekse o erkekle evlenmem!

Bu işler hiç belli olmaz.
Gönül bu.

Kadın garanticidir arkadaş.
Evi olması mühim değil , mesleği olsun birlikte alırız. Müşterek hayat. Bu kadar şeyi yıkmaya gerek yok erkeğe, sonra o da ''çeyizin yoksa evlenmem , tabağı çatalı da mı ben alıcam?'' derse şaşırmayın.

Evin bakkaldan vs. alındığını zanneden kızdır. Bambaşka bir galakside yaşamaktadır.

Sevgi karın doyurmuyor maddiyat elbetteki önemli bu devirde kiralar uçmuş hâlde ama tabi bu şart kosulmamalida en azından birlikte alınabilir

Ev varken " evime gidelim bugün " dediğinde " ne diyosunn yaaaa ne sandın sen beni salak şeyyy !! " diyen evlenirken de ev diye tutturan dişimsi.

Evin nasıl alındığını bilmeyen kadındır onunla hayat gecmez.
Bence en uygunu evlenmemektır zaten

Geri