Evin Olmadan Evlenmem Diyen Kız

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4720 gün önce görüldü
Maddi kaygısı olan kızdır heralde, bir erkeğin evimi olması gerekiyor illaki.
Tabiki olsa güzel olur ama olmadığında da seviyorsan eğer birşeyleri var etmek için zamana bakmak gerektiğini bilmeli insan.

Buyuk konusmıyım ama seviyosam çöpcü olsada evlenirim yani benım sevgim daha önemli

Sevgi tabi ki onemlidir.
Lakin parasiz da hayat gecmez.tabi evin olacaaak olmazsa evlenmem demek dogru degildir eger erkek caliskansa miskin degilde durumu yoksa da limon satar yine evini gecindirir ki en onemliside budur ozaman da ben o erkegi ayakta alkislarim.

Yalnız çöpçü diyip geçtiğiniz kişiler, babalarınızdan daha çok kazanıyordur muhtemelen, çöpçüyü öpün de başınıza koyun bu kafayla bulursanız eğer : ))

Mantık'tan ziyade aç gözlüluk; hatta görgüsuzluk.
Evlenmeyi düşünulecek duruma gelmiş bir ilişki de maddi durumlar karşılıklı üstlenilmeli. Sırf kendi üstüne evi yok diye birlikte olduğun kişiyi bir banka, kasa gibi gören sırtını bir erkeğe yaşamayı maharet sayan gelecek kaygısı taşıyan, hayata karsi durusu olmayan,vasifsiz bir tür un davranışı olabilir ancak.

Mantıklı kadın

Babasının evinde kiracılıktan bıkmıştır evi olanı zengin sanan kızdır..

ya bu evi millet neden bu kadar büyük görüyo ki? arkadaş ev ölü yatırımdır. eve vereceği parayı işini kursun kirada otursun.

Değişik fantezileri olan kız.Koynuna evi alcak sanki tövbe tövbe.

Evde kalan kız türleri işte babandan iste üstüne ev yapsın elin oğlunun başını ne ağrıtıyosun

Kiracının ev sahibinden daha çok evi vardır..
Hiç umursamam böyle saçma şeyleri.
Ev araba para.. Cidden saçma geliyor bunlar bana. Hani lafta değil benim.
Sevmiyorum. Bu tarz kızları hep para göz bilirim.

annem evi yoksa vermem der :D ama ve lakin son söz bende bittiğine göre mantık evliliği değilde aşk evliliği yapıyorsam umrumda olmaz o çalışır ben çalışırım geçinir gideriz hiç sorun değil :)

Bunu diyen bunu da dedi;

"Evlendikten sonra işi bırakacağım, eşim baksın."

Evlenilen adam banka kasası veya cüzdandan ibaret bir et yığını olmadığına göre, ev olmasa da yeterli kazancı olduğu sürece birlikte alınır.

Yorumlara şöyle bir baktım, bayan arkadaşlar atıp tutmuş..
İçinizden geldiği gibi davranın ya, yapmacık yorum yazmayın şurayı.. İstisna arkadaşlar elbet vardır fakat çoğunuz bir ev sahibi olan, eli iş tutan bir eş istersiniz.. istemeyen varsa ben talibim size :)

evi huzurdan daha önde tutan saçmalayan kız tipidir.
Evlenirken evi olsun evlendikten sonra elden giderse ne yapıcak tırt.

Geri