Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Halk bu yazıları okuyor mu sanıyorsunuz Allah aşkına. Okuyacak ve üstünde düşünecek öyle mi?
EVET'e bakacak. Aaa Murat Boz' da evet diyor diyecek, basacak Evet'i.
Halk bu yazıları okuyor mu sanıyorsunuz Allah aşkına. Okuyacak ve üstünde düşünecek öyle mi?
EVET'e bakacak. Aaa Murat Boz' da evet diyor diyecek, basacak Evet'i.
Exodus, niye bağırıyosunuz kulağımın dibinde![]()
Ben bağırmadım :benmi: okuyacaklar mı dedin ya ola ki okudular verecekleri tepkiye örnek verdim![]()
Evet. Sonra gelsin, - - Bu işi mevcut C.Baskani iyi yapar, biz bunu ona verelim-ler. İhale sonucu belli. de Türkiye' nin yolunun felaket olduğundan bihaberler. -mi acaba? Her şey daha güzel Türkiye için. Yeni Türkiye, güçlü Türkiye geliyor. Oleeyyy.
Biliyor musunuz? Keşke, getirdikleri model Amerikanınki gibi olsaydı da bende evet deseydim.

Eveti hayırı bırakn gençler. Hep birlikte ebemizinkini tersten göreceğiz. Kaderimiz bu. İstediğiniz olacak. Hatta bunu hızlandırmak için hep beraber el atıp %104 ile geçirelim eveti. Sonra size bol gelen bana harar(çuval) gelir. Ben istediğim an bi avrupa ülkesinden oturma izni alacak durumdayım. Bakalım padişahlık hayal ettiğiniz gibi miymiş. Yaşar öğrenirsiniz artık
karesi beyliği senin oyunu merak ettim... imzandan mhpli olduğun belli de
karesi beyliği senin oyunu merak ettim... imzandan mhpli olduğun belli de
mhplilerin çoğunluğu evet atacak öyle görülüyor yüzde 60'ı geçer