"EVET"mi Canim.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o04qZX.jpg
[/url][/IMG]
2nzW5E.jpg
[/url][/IMG]
1VOarB.jpg
[/url][/IMG]
GPMW2b.jpg
[/url][/IMG]
1VOaDB.jpg
[/url][/IMG]
9gZW28.jpg
[/url][/IMG]
3vGWYp.jpg
[/url][/IMG]
QvO8Bg.jpg
[/url][/IMG]
vXWAXm.jpg
[/url][/IMG]
d8gl8r.jpg
[/url][/IMG]

Halk bu yazıları okuyor mu sanıyorsunuz Allah aşkına. Okuyacak ve üstünde düşünecek öyle mi?
EVET'e bakacak. Aaa Murat Boz' da evet diyor diyecek, basacak Evet'i.

Halk bu yazıları okuyor mu sanıyorsunuz Allah aşkına. Okuyacak ve üstünde düşünecek öyle mi?

milli iradaye saygi duyalim diyecegim ama milletin sectigi milletvekilleri cogu hapiste hersey mustehak..

OYUN ÇOHH BÖYÜK GARDAŞIM. BU İŞİN ARHASINDA KESİN AMARİGA VAR. BİZİ GISKANIYORLAR

C2pGqLOXUAQILg5.jpg

Exodus, niye bağırıyosunuz kulağımın dibinde :(

Bende nevvet diyorum.

Ben bağırmadım :benmi: okuyacaklar mı dedin ya ola ki okudular verecekleri tepkiye örnek verdim :D

Evet. Sonra gelsin, - - Bu işi mevcut C.Baskani iyi yapar, biz bunu ona verelim-ler. İhale sonucu belli. de Türkiye' nin yolunun felaket olduğundan bihaberler. -mi acaba? Her şey daha güzel Türkiye için. Yeni Türkiye, güçlü Türkiye geliyor. Oleeyyy.

Biliyor musunuz? Keşke, getirdikleri model Amerikanınki gibi olsaydı da bende evet deseydim.

Evet. Sonra gelsin, - - Bu işi mevcut C.Baskani iyi yapar, biz bunu ona verelim-ler. İhale sonucu belli. de Türkiye' nin yolunun felaket olduğundan bihaberler. -mi acaba? Her şey daha güzel Türkiye için. Yeni Türkiye, güçlü Türkiye geliyor. Oleeyyy.

Biliyor musunuz? Keşke, getirdikleri model Amerikanınki gibi olsaydı da bende evet deseydim.

Aynen yasama, yürütme ve yargı birbirinden tamamen ayrıdır ama düşünülen sistemde herşey başkan'ın elinde toplanıyor

Biz cocukken TRT de Evet mi Hayır mı diye yarışma vardı ya aklıma geldi okurken :liv:

Hayır hayır Hayır binlerce kez :byrk:

lady gaga, trump karşıtıydı ben de başkanlık karşıtıyım bence evlenirsek murat boz gibi bedelliden faydalanmamı sağlayabilir. boşanırken tazminat falan da istemem ama bedellinin parasını ödese iyi olur. :dd

Eveti hayırı bırakn gençler. Hep birlikte ebemizinkini tersten göreceğiz. Kaderimiz bu. İstediğiniz olacak. Hatta bunu hızlandırmak için hep beraber el atıp %104 ile geçirelim eveti. Sonra size bol gelen bana harar(çuval) gelir. Ben istediğim an bi avrupa ülkesinden oturma izni alacak durumdayım. Bakalım padişahlık hayal ettiğiniz gibi miymiş. Yaşar öğrenirsiniz artık

Bu kin, nefret ve fanatizm
İnadına Tayyip, inadına eveti getirecek
Daha önce olduğu gibi,
Yeni bir şoka hazır olun diyecem
ama alışıksınız siz bu şoklara,

Bende halkın iradesine saygı duymayan
Milli manevi değerler düşmanı
Siyasi rekabette bel altı vurmaya
alışık olan çoğulcu güruha inat
Evet Diyorum

Eveti hayırı bırakn gençler. Hep birlikte ebemizinkini tersten göreceğiz. Kaderimiz bu. İstediğiniz olacak. Hatta bunu hızlandırmak için hep beraber el atıp %104 ile geçirelim eveti. Sonra size bol gelen bana harar(çuval) gelir. Ben istediğim an bi avrupa ülkesinden oturma izni alacak durumdayım. Bakalım padişahlık hayal ettiğiniz gibi miymiş. Yaşar öğrenirsiniz artık

ülkeden kaçacak mısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri