Everything you touch surely dies.

Konu sahibi son olarak 3379 gün önce görüldü
Noah ben simdiden dua etmeye basladim.. Umarım bana söz verdiğin gibi hiz yapmadan gidersin.. Dikkatin dagilmasin diye telefondan yazamiyorum icimi buraya bari dokeyim :)

https://www.youtube.com/watch?v=Tj75Arhq5ho

Ve uykun geldiği an şarkımızı dinle..
Ya da dinleme vaz gectim, o gazla son surat gidersin sen ;)

Yok merak etme her şey yolunda. Afyon'a yaklaştım ilk fırsatta arıcam

Sırf senin adin geciyo diye sana surekli soyleyip durdugum bir sarki vardi hatirliyo musun?

Suan onu dinliyorum ve seninle dolmamak elde degil heleki su satirindan sonra..

'Hani bundan baska sehirde Barış olmayacaktı'

Adini duyunca ruhum dinleniyo benim.. Heyecanlaniyorum ilk defa sesini duydugum, yuzunu gordugum an gibi.. Sen temisili harflere bile aşık olmak nasil bir tutku sahi?

Ve kelimelerim gibi sensizlik yine bogazimda bir dugum.. Sen her yola ciktiginda ve ayri kaldigimizda bu siziyi hissetmenin ne demek oldugunu cok iyi ogrendim..

Bu yastiga ayni anda bas koyamadigimizi bildigim an uykularimi kovaliyo sensizlige dair her sey.. İste bu yuzden bir masal mi anlatsam? Evet, bu satiri okuyunca benim hatun da deli diyeceksin biliyorum. Kendi kendine masal anlatana baska ne derlerki zaten? Bu defa ben de katiliyorum sana :)

....

Biri yaz gunu, biri kış gunu dunyaya gelmis Barış ve Sıla adında iki kalp varmis.. Gozlerini dunyaya actiklarinda, kim olduklarini, kime ait olduklarini bilmeden, hayat denilen yola ilk adimlarini atmislar..

O zamandan belliymis birbirlerine ait olacaklari cunku ikisinin de en renkli cocukluk gunleri, hayalleri bile birbirine benziyomus..

Barış emeklemeden direk yurumeye baslarken, Sıla tembelliginden aylarca emeklemiş :D (ciddi yazayim diyorum da gulesim geliyo)

Barış annesinin yaptigi kofteleri gizli gizli calarken, Sıla da pirzola caliyomus.. (Bunu suan ogrendin evet :p )

Barış gokkusaginin altindan gecmeye calisan cok zeki bi cocukmus ajskdkd dalga gectim diye kizma ben de arabada giderken ay'ın bizi takip ettigini fark edip bu bizimle gelmesin diye aglayacak kadar zekiydim kucukken :D

Buyusunler artik yoksa rezil olucaz ;d

Neyse buyumusler.. İkisi de ayri illerde, ayri amaclar icin yasarken ihtiyaclari olan ortak tek bir şey varmis.. 'Sinirsizca sevmek ve sevilmek'

Bir eylul sabahi anlamislar ki dunyaya geldiklerinden beri attiklari her adim birbirlerinin yoluna cikmak icin atilan adimlarmis..

Sevmisler, tipki diledikleri gibi.. Sinirsizca, suursuzca, tutkuyla.. Bazen kavga etseler dahi hep o cocukluk gunlerindeki gibi tatli küslükleri olmuş..

Ve yine tipki kucuk bir cocuk gibi aşk vakti geldiginde her seyi unutup birbirlerine ayni sevgiyle sarilmayi basarmislar..

El ele verip var ettikleri bu güç ile aslinda masallarinin yeniden basladiklarini fark etmisler.. Ve anlamislar ki onlarin masallari birbirlerine olan tutkulari gibi hic bitmeyecek kadar uzun solukluymus..

Sonuç: sonradan biraz toparlasam da cocukluk zamanini yazarken gulmekten iyice uykum kacti :) fakat sabah erken kalkip toplantidan once seninle olmam lazim..

Seni seviyorum hic bitmeyen masalim :)

Gülerek okudum :)

Antalya'dayım.. Günaydın meleğim

Ne kadar soğuk olursa olsun güney işte. Güneş açtı ılındı ortalık montlar ağır geldi.

Gece -5 e dönen Ankara'nın soğuğuna alışınca sıcak bir uyku getirdi.

Sanırım yorgunluk çöktü prenses..

Ne kadar soğuk olursa olsun güney işte. Güneş açtı ılındı ortalık montlar ağır geldi.

Gece -5 e dönen Ankara'nın soğuğuna alışınca sıcak bir uyku getirdi.

Sanırım yorgunluk çöktü prenses..

Yoruldun ama değdi, işi aldın bitanem :)
Sağ salim gel de kutlamayi o zaman yapıcaz :srl:

Piişt güzel kız naber ??

Sen uyansan artık daa

İki gündür uykusuz araba kullanan benim fosır fosur uyuyan sensin. Kalk bi uyan günüm güzelleşsin. Olmaz ki böyle

İsyan :)

Sen uyansan artık daa

İki gündür uykusuz araba kullanan benim fosır fosur uyuyan sensin. Kalk bi uyan günüm güzelleşsin. Olmaz ki böyle

İsyan :)

Askdkfks askim ben de seni bekledim uyumadim heralde yorgunum ajsjdk

O degil de cok guzel dinlendik :o

Askdkfks askim ben de seni bekledim uyumadim heralde yorgunum ajsjdk

O degil de cok guzel dinlendik :o

Biliyorum bekledin vallahi helal olsun.

Dün gece bayılmışım resmen bir haftalık uyudum sabah uyandığımda ilk kez çift sayılı rakamda uyandığımı gördüm. İşte bunlar hep senden bulaşıyor bana :)

Biliyorum bekledin vallahi helal olsun.

Dün gece bayılmışım resmen bir haftalık uyudum sabah uyandığımda ilk kez çift sayılı rakamda uyandığımı gördüm. İşte bunlar hep senden bulaşıyor bana :)

Sen erken kalksan da uykunu alabiliyosun bunu bildigim halde cok uyuman beni mutlu ediyo daha cok dinlendin diye..

Cok guzel oldu bence boyle keske hep boyle cok uyusak :p

Sen erken kalksan da uykunu alabiliyosun bunu bildigim halde cok uyuman beni mutlu ediyo daha cok dinlendin diye..

Cok guzel oldu bence boyle keske hep boyle cok uyusak :p

Hafta içi olmuyor imkanı yok çünkü benim para kazanmak için erken kalkmam lazım.

Ben ortalama 6-7 saat uyuyorum ve bu kaliteli uyku olduğu için bölünmüyor hiç dönmüyorum bile yeterli oluyor. Sen uyku böceği olduğundan uyudukça güzelleşiyorsun :)

Yahu uyandığında yüzünün şekli işte o ançok sevimli oluyorsun ki offf of ki off yani :)

Geri