Evde yalnız kalmaktan korkmak

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
yalnız kaldığında yahut karanlıkta tedirgin olan insanları mantığımla anlayabiliyorum fekat his olarak asla anlayamam. konuya girince kendi kendime biz dağlarda korkmadık diye söylenmeye başladım ardından laf lafı açtı yine bir gün terör yuvasına girerken telefonları toplamışlardı o zaman da içimden söylenmiştim e biz boşuna mı buradayız babayiğit her şeyi dinliyoruz işte diye.. bu söylenme işini bırakmıştım bir yılı geçkin yine başladı..

yalnız kaldığında yahut karanlıkta tedirgin olan insanları mantığımla anlayabiliyorum fekat his olarak asla anlayamam. konuya girince kendi kendime biz dağlarda korkmadık diye söylenmeye başladım ardından laf lafı açtı yine bir gün terör yuvasına girerken telefonları toplamışlardı o zaman da içimden söylenmiştim e biz boşuna mı buradayız babayiğit her şeyi dinliyoruz işte diye.. bu söylenme işini bırakmıştım bir yılı geçkin yine başladı..
Kendi adıma ilk olarak hırsız girerse korkusu ile başlamıştı fakat neyse ki zamanla aştım.

Kendi adıma ilk olarak hırsız girerse korkusu ile başlamıştı fakat neyse ki zamanla aştım.
esasen hırsızlar mülk sahibinden korkar, zamanla aşman isabetli olmuş. zeyna lefty kaçılamayan şeylerle ya uzlaşılır ya da savaşılır.

senin söylenme tarzın çok komik kfjfj

• Öpücük
Tepkiler: Sux
hiç korkmuyorum bu arada, hiç korkmadım geçmişte de. şubat depreminden sonra sadece çok travmatize olmuştum ve bir süre gece bu korkuyla uyumuştum.
10 senedir yalnız yaşıyorum ve böyle bir korkum hiç olmadı, olmasını hiç istemem.

evden anahtari almadan cikmak tek korkum bu konuda. bir de yemek yapmaya calisirken evi yakmak veya bir seylerin yanmasi. bizimkiler tatile cikinca, yangin sondurucu tupu siparis etmeyi dusunuyordum. hani n'olur n'olmaz. bunun disinda mis gibi her sey ya.

kendimi korkutmadığım sürece bir problem yok… bunun yalnızlıkla ilgisi yok zaten, evde onlarca kişi de olsa ben yine kendimi korkutmayı başarırım. pü bana.

Tek başına korkmak fizyolojik bişey zaten. O aslında tam olarak korku da değil. Huzursuzluk ve endişe. Bizler memeliyiz ve gruplar halinde yaşıyoruz. Amma analiz yapmışsınız yok özgüven eksikliği yok gizli eşcinsellik.. ne iciyosunuz arkadaş siz torna tesviye yaparken.

En sevdiğim. Yalnızlık ve ziyadesi ile bir başınalık, sessizlik. Hatta ev kalabalıkken bile bir başınaymışım gibi bir hissiyata kapılıyorum, bu hissiyatı bir başınalığımı paylaşmak isteyen kalabalık ahalinede yansıtınca bi bakıyorum fiziksel olarakda bir başınayım. İçerisinde bulunmak istemediğim bir ortam var çok pis hissettiriyorum ve bir süre sonra o ortam içerisinde olmak istediğim bir yere dönüşüveriyor. Biz buna #birbaşınalığınpishissiyatı diyoruz. Ben yani öyle diyorum.

Yalnız yaşayan insanları hedef alan ve takip eden bazı art niyetli insanlar var. Hırsızlık çeteleri de olabiliyor ve hal böyle olunca çoğu insan evini daha güvenli hale getirme çabası içine giriyor. Site olsun villa tipi olsun ne yazık ki bazen evler yeterli şekilde güvenli olmayabiliyor. Etraftaki kötü olayları duyunca da insanlarda ister istemez endişe başlıyor.

climaxin saçmalık tespiti yorumlarina bayiliyorum.
Konuya gelince ben bayılırım şahsen (sevmek anlaminda). Bir de bol gökgürültülü, yağmurlu bi gece olacak.
Camdan dışarıyı sıcak bir kahve ile uzun uzun izliycen.

Gündüz sıkıntı yok da gece çıtırtı gelince korkuyorum…

Bu benim.. ama dusunuyorumda travma vs gecmisde kucuklukde yok.. ben genel olarak zaten otdan bocekden karanlikdan yanlizlikdan korkarim.
Sabahladigimi bilirim x sure. Berbat bir korku. Kapi kitli biliyorsun ama 10x kontrol ediyorsun. Masus lambalari acip kapatiyorsun. Ayy daha neler neler://

Geri