Evde doğanlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yazıyorsun derhal …

hfjd yazacaktım biraz sonra… şimdi lise sondayım. İşte bütün sınıf doğumlarımızdan bahsediyoruz. Bir arkadaş, benim ebemin ismi x’miş mi dedi bir şey dedi tam hatırlamıyorum, ebesinden bahsetti yani kdjd neyse ben de çok şehirli olduğum için (hdjdh), doğum ekibinde kadın doğumcuyla beraber ebenin de olabileceğinden habersizim, sanıyorum ki ebe dediğin şey sadece köyde bulunur… dedim ki “yok ben hastanede doğmuşum” jfjd arkadaşım da şey dedi “biz de tarlada doğmadık lari” jfjd huh ebeler önemli:d bi de doulalar çıktı şimdi neyse o konuya tam da hakim değilim kdjd

hfjd yazacaktım biraz sonra… şimdi lise sondayım. İşte bütün sınıf doğumlarımızdan bahsediyoruz. Bir arkadaş, benim ebemin ismi x’miş mi dedi bir şey dedi tam hatırlamıyorum, ebesinden bahsetti yani kdjd neyse ben de çok şehirli olduğum için (hdjdh), doğum ekibinde kadın doğumcuyla beraber ebenin de olabileceğinden habersizim, sanıyorum ki ebe dediğin şey sadece köyde bulunur… dedim ki “yok ben hastanede doğmuşum” jfjd arkadaşım da şey dedi “biz de tarlada doğmadık lari” jfjd huh ebeler önemli:d bi de doulalar çıktı şimdi neyse o konuya tam da hakim değilim kdjd
Eve bile sağlıkçı ebe getiriliyordu öyle hatırlıyorum

Ben bile evde doğmadım. Siz nasıl becerdiniz evde doğmayı?

• Hehe
Tepkiler: Aze
Ben bile nedir ya... Hemen anneme diyorum,
angie bile hastanede doğmuş sen nasıl becerdin beni evde çıkarmayı dayanamadın mı köyden hastaneye kadar 2 saat daha tutamadın mı diye.....
Yaş açısından aşkom hdhdh

• Öpücük
Tepkiler: Aze
Anne kısmı kriteri tutuyo. Yarı ahbaplık edebilirsin… fjjfjfj

Analarının pelvis çapı geniştir. Veya doğan şahsın kafası küçüktür. Evinde, tarlasında, sokakta doğuran kadınlara hayranım. Çatır çatır doğurabilmiştir. Helal olsundur.

Kimlik bilginiz muhtemelen farklıdır.
Muhtemelen tam günü de biliyorsunuzdur,saat zaten hak getire.
Bir de Astrologsanız terzi sökük hesabı...

Ölünce nereye gideceksin?
doğmayanların yanına..der Seneca

Geri