Ev temizliğinden hoşlanmayan 6 burç

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bir yaştan sonra kendinizi temizlige vereceğiniz gerçeği de var arkadaşlar. Kadınlar temizlige, erkekler tamire, tadilata.
Özellikle cinsel hayatınız bitince hunharca temizlik yapacaksınız maalesef.

Kadinlar niye temizlige veriyormus ki kendini? Daha yaratici bir sey bulamiyorlar miymis?

Kadinlar niye temizlige veriyormus ki kendini? Daha yaratici bir sey bulamiyorlar miymis?
TR de başka ne bulacaklar shini ya. O eksikliği gidrebilecekleri yegane aktivite temizlik oluyor işte. Hem ulaşması kolay hem de dilediği zaman yapabiliyor.

TR de başka ne bulacaklar shini ya. O eksikliği gidrebilecekleri yegane aktivite temizlik oluyor işte. Hem ulaşması kolay hem de dilediği zaman yapabiliyor.
Ekonomik ozgurlugu yoksa, yapabilecegi elbette sadece bu var. veya eve yeni seyler almakla ugrasiyorlar. Ekonomik ozgurlugu varsa, o zaman durum degisir gibi geliyor bana.

Ev temizliğinden hoşlanmak normal bi şey mi
Yapmak demiyorum hoşlanmak.

Ekonomik ozgurlugu yoksa, yapabilecegi elbette sadece bu var. veya eve yeni seyler almakla ugrasiyorlar. Ekonomik ozgurlugu varsa, o zaman durum degisir gibi geliyor bana.
Olabilir tabii ama ne kadar ekonomik özgürlüğü olsa da başka şeyler yapmak da süreklilik gerektiriyor. O bakımdan sanırım ulasilabilirlik anlamında temizlik çok daha cazip geliyor.
Kendini düşün bak, sinirlenince stres atmak için yaparım diyorsun. Neden ? Çünkü temizlik malzemeleri hemen elinin altında:D

2023 boğaların yılı olacak belli ki ama kimse buna güvenip arkasını toplayacağımızı düşünmesin… teşekkürler ve hayırlı cumalar <3

Olabilir tabii ama ne kadar ekonomik özgürlüğü olsa da başka şeyler yapmak da süreklilik gerektiriyor. O bakımdan sanırım ulasilabilirlik anlamında temizlik çok daha cazip geliyor.
Kendini düşün bak, sinirlenince stres atmak için yaparım diyorsun. Neden ? Çünkü temizlik malzemeleri hemen elinin altında:D
Yoo hayir, o birikinti beni rahatsiz ediyor. Ben minimalistligi seven biriyim Blackheart, diyelim ki makaleler birikti veya fazla kiyafet/esya olusmaya basladi. Evde bakacagim bosluk alanlar daraldi. O zaman, atmaya/vermeye veya geri donusum saglamaya calisiyorum :d Bildigimiz tarzda bir temizlik degil yani.

Geri