- Web sitesi
- www.instagram.com
BİZ YOKUZ neden çok severiz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
TR de başka ne bulacaklar shini ya. O eksikliği gidrebilecekleri yegane aktivite temizlik oluyor işte. Hem ulaşması kolay hem de dilediği zaman yapabiliyor.Kadinlar niye temizlige veriyormus ki kendini? Daha yaratici bir sey bulamiyorlar miymis?
Ekonomik ozgurlugu yoksa, yapabilecegi elbette sadece bu var. veya eve yeni seyler almakla ugrasiyorlar. Ekonomik ozgurlugu varsa, o zaman durum degisir gibi geliyor bana.TR de başka ne bulacaklar shini ya. O eksikliği gidrebilecekleri yegane aktivite temizlik oluyor işte. Hem ulaşması kolay hem de dilediği zaman yapabiliyor.
Bak cimbizladim.ddÖzellikle cinsel hayatınız bitince hunharca temizlik yapacaksınız maalesef.
Olabilir tabii ama ne kadar ekonomik özgürlüğü olsa da başka şeyler yapmak da süreklilik gerektiriyor. O bakımdan sanırım ulasilabilirlik anlamında temizlik çok daha cazip geliyor.Ekonomik ozgurlugu yoksa, yapabilecegi elbette sadece bu var. veya eve yeni seyler almakla ugrasiyorlar. Ekonomik ozgurlugu varsa, o zaman durum degisir gibi geliyor bana.
Aklında tutma ama black böyle diyordu, yapam da tatmin olam durumu çıkmasın sonra .dBak cimbizladim.dd
Cinsel hayatim bitince belki... bunu aklima getirecegim...
N'alaka?Aklında tutma ama black böyle diyordu, yapam da tatmin olam durumu çıkmasın sonra .d
40-50 sene sonrası demek. KıskandımN'alaka?
Bir yerlerde okumustum derim.ddd
Yani simdi söyle bir 40 50 sene sonrasini düsünüyoruz.p
Yoo hayir, o birikinti beni rahatsiz ediyor. Ben minimalistligi seven biriyim Blackheart, diyelim ki makaleler birikti veya fazla kiyafet/esya olusmaya basladi. Evde bakacagim bosluk alanlar daraldi. O zaman, atmaya/vermeye veya geri donusum saglamaya calisiyorum :d Bildigimiz tarzda bir temizlik degil yani.Olabilir tabii ama ne kadar ekonomik özgürlüğü olsa da başka şeyler yapmak da süreklilik gerektiriyor. O bakımdan sanırım ulasilabilirlik anlamında temizlik çok daha cazip geliyor.
Kendini düşün bak, sinirlenince stres atmak için yaparım diyorsun. Neden ? Çünkü temizlik malzemeleri hemen elinin altında![]()