Min
Altın Üye
Motivasyon olsun diye söyledim yoksa senin yerin başka biliyorsun.İncindim((((((
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Motivasyon olsun diye söyledim yoksa senin yerin başka biliyorsun.İncindim((((((
Bana gel , ben yaparim sana ,pBişi dicem koku hassasiyetim mi var bilemedim ama kimin evinde ev köftesi yediysem koku geliyo
Burger da falan yok mu koku neden ya neden
Ne yanmasıFoto çekeyim derken yanmış mı köfteler sanki…..
Ev köftesine bayılırım… çok da güzel yaparım…
Hoşbulduk teşekkürler efendimForum köftelok olduğundan,girer girmez köfte konusu açmış gül hanım.hoş geldin naramıza
diiineeee mükemmel püf nokta verecegimm baska yerde yokBen sade kıyma ve bayat ekmek ile yapmıştım ve dağıldı, acaba neden?
Ben karbonat kullanmadım. Yumurta kullandım. Bayat ekmek yerine de galeta unu koydum. Hiç dağılmadı. Çok güzel olmuştu.diiineeee mükemmel püf nokta verecegimm baska yerde yok
evde bayatlayan ekmekleri robottan geçir fazla olursa dolapta saklarsın
sade maden suyu ile yogur
az karbonat at
salca koyma köftede salca olmaz
karabiber ve sade toz biber kafiiii baharatta
soganın suyu girmez
sarımsak tercihe baglı
tuz biraz da
ekmek yarım cay bardagı tozu fazla olmasın kıymayı tutsun yeter
dene sonra gelir teşekkür edersin
sirkeli mi limonlu mu :dddd öyle de olur bebegimsuBen karbonat kullanmadım. Yumurta kullandım. Bayat ekmek yerine de galeta unu koydum. Hiç dağılmadı. Çok güzel olmuştu.
Hoşbulduk teşekkürler efendim
Siz isterseniz olmazmiYokmu Mumbar dolması terayğlı ?
Sipariş vereceğim de !
Ben herseyı isterim ama siz yinede benden uzak durun olurmu her istediğimi yapmayın.Siz isterseniz olmazmi