Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
9 senedir yemeğimi kendim yapıyorum. Ev işlerini yapıyorum, hiçte şikayetçi değilim kimseye ihtiyacım yok çok şükür, en azından bu tür işler için. İleride olur da evlenirsem bende hazırlarım sofrayı ve yemeği ben yaparım insanların birbirlerini sevindirmesi lazım, hayat o zaman çekilebilir oluyor. Önemli olan bunu zorunluluktan değil, gerçekten istediği için eşinin ve ya kız arkadaşının mutlu olmasını istediği için yapmasıdır.
adaaam gibi adamdır. bak yemek yapmaktan keyif alıyorum ama temizlik, bulaşık, çamaşır, ütü vs. gerçekten hiç anlamam. annem bu yaşıma kadar hiç yaptırmadı. ne yalan söyleyeyim ben de zerre kadar haz etmem bana külfet olarak geliyor. ne güzel yani yapıyorsa eğer çok işime gelir. kadın erkek rolleri değişti artık değişen dünyaya uyum sağlayalım. kadın erkekten fazla para kazanabilir, erkek ev işlerini yapabilir. bunların artık insanlara garip geliyor olmaması lazım.
Bu tarz meseleleri büyütmek bana garip geliyor teferruat sadece, mızmızlanmak yerine elden ne geliyorsa gayret göstermeli, kimin ne dediği nasıl gördüğü pek önemli değil, sonuçta hayatını paylaştığın insana yardım için yapıyorsun, böyle basit şeylerden bile mutlu edilebiliyorsa o insan yüksünmek doğru değil.