ev işlerinde karısına yardım eden erkek modeli

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
bi üstü olarak ;

karısına hizmetçi tutan erkek modeli

Babamdir o.Bazen mutfakta bize fazla karışıyor ama olsun =)

9 senedir yemeğimi kendim yapıyorum. Ev işlerini yapıyorum, hiçte şikayetçi değilim kimseye ihtiyacım yok çok şükür, en azından bu tür işler için. İleride olur da evlenirsem bende hazırlarım sofrayı ve yemeği ben yaparım insanların birbirlerini sevindirmesi lazım, hayat o zaman çekilebilir oluyor. Önemli olan bunu zorunluluktan değil, gerçekten istediği için eşinin ve ya kız arkadaşının mutlu olmasını istediği için yapmasıdır.

Daha da dağıtmasında ortalığı (:

adaaam gibi adamdır. bak yemek yapmaktan keyif alıyorum ama temizlik, bulaşık, çamaşır, ütü vs. gerçekten hiç anlamam. annem bu yaşıma kadar hiç yaptırmadı. ne yalan söyleyeyim ben de zerre kadar haz etmem bana külfet olarak geliyor. ne güzel yani yapıyorsa eğer çok işime gelir. kadın erkek rolleri değişti artık değişen dünyaya uyum sağlayalım. kadın erkekten fazla para kazanabilir, erkek ev işlerini yapabilir. bunların artık insanlara garip geliyor olmaması lazım.

ilerde bunun üst modelini çıkarırlar

Bu tarz meseleleri büyütmek bana garip geliyor teferruat sadece, mızmızlanmak yerine elden ne geliyorsa gayret göstermeli, kimin ne dediği nasıl gördüğü pek önemli değil, sonuçta hayatını paylaştığın insana yardım için yapıyorsun, böyle basit şeylerden bile mutlu edilebiliyorsa o insan yüksünmek doğru değil.

Beraber yaparız, sıkıntı yok.

Geri