Yabani
Elmas Üye
Öyle mi tosunum farketmedimOlm dedigime gelmedin mi simdi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öyle mi tosunum farketmedimOlm dedigime gelmedin mi simdi?
Sıra sanada gelecekHaci dünya da sizi esek zkenler diye taniyor.
Hiç biri değil sadece eşeklere karşı zaafım var Eşefooli diyebiliriz.ortalıkta dolanma karıştırırım filan nanayı yersin sonra benden demesiBu bir bakima evet demek oluyor haci. D
Siranin bana gelmesinden cok actigin konularin shemale odaklı olması işleri buyuj cikmaza sokuyor ajsjsb pan verse
yapican yani
Ekli dosyayı görüntüle 40979
Satir de atim lavaboya geciceksen haci
Ekli dosyayı görüntüle 40980
ansnsb beni bi zahmet iska gec
Simdi sen zoofilimi oluyon? Shemale lover'mı? Gay mi?
Ulan bu lafa postu silerim iste helal mkHiç biri değil sadece eşeklere karşı zaafım var Eşefooli diyebiliriz.ortalıkta dolanma karıştırırım filan nanayı yersin sonra benden demesi
Nur abla sen neye hiddetlendin?Herkesin emeğine sağlık bayağı aydınlandım yazılanları okuduktan sonra **Spam/Adversiting**.
Minareden bakınca öylemi gözüküyor buni bacı?Nur abla sen neye hiddetlendin?
Hsstr pardon reis ajshshdh yav melnur olunca nick sonda ki nur yaniltti beni kusurabakma pek kus bakisi bakmiyorum foruma itlik kopukluk yapip ciktigimdan nickleri genel de yuzeysel okuyorum.Minareden bakınca öylemi gözüküyor buni bacı?
Sorun yokHsstr pardon reis ajshshdh yav melnur olunca nick sonda ki nur yaniltti beni kusurabakma pek kus bakisi bakmiyorum foruma itlik kopukluk yapip ciktigimdan nickleri genel de yuzeysel okuyorum.
Sorun degil ya ben satastim ona banlanmam benim sucum olur. Ama cok guzel duruyordu soylemeden edemedim ajsbdbdYabaniye dikkat ıyi banlanir_ banlattirir