güzel görünüyor hocam eline sağlık (:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim ama daha iyisini yapanlarda vardır eminimYa harika görünüyor niye bu kadar hamaratsınız kaç gündür de canım çekiyordu :e2: eline sağlık
Teşekkür ederimHarika görünüyor. Sizi tebrik ediyorum =)
Teşekkür ederim senin yaptığın mercimek köftesini de denemeye çalışacamgüzel görünüyor hocam eline sağlık (:
nette çok başka bir şey arıyorken şu sayfa çıktı karşıma. sırf etli dolma fotoğrafı görebilmek için -öyle methiyeler düzülmüş ki merakıma engel olamadım!- foruma üye oldum. ortada fotoğraf yok. olacak iş değil! hayret bi şey! alacağınız olsun.
bencede giderilmeli :d
Tarif benim yaptığım gibi.
Bu üye haklı. Hemen mağduriyeti giderilmeli bence.
nezaketiniz için teşekkür ederim üye.
ama artık fotoğraf paklamaz, dolmanın kendisini istiyorum. ben onca işin gücün arasında bir fotoğraf için muntazaman bu konuyu kontrol etmek durumunda kaldım.
Lawyer, size özelden adresimi göndereceğim dolmalar için.
(elime ulaşınca fotoğraf paylaşacağım)
Rica ederim de dolma denince hemen online oldun.
Bir uyarı falan mı gidiyor acaba?![]()
nezaketiniz için teşekkür ederim üye.
ama artık fotoğraf paklamaz, dolmanın kendisini istiyorum. ben onca işin gücün arasında bir fotoğraf için muntazaman bu konuyu kontrol etmek durumunda kaldım.
Lawyer, size özelden adresimi göndereceğim dolmalar için.
(elime ulaşınca fotoğraf paylaşacağım)
dolma fotoğrafını paylaşınca karar ver istersen, uğraşır mı uğraşamaz mı.
hem ne kadar amiyane tabirler bunlar, böyle komiklik olmaz.
Adrese teslim gibi bir durum söz konusu değil, bu konuda özür dilerim :lutfen:
Resimler vardı aslında ama telefonu değiştirince tüm resimler gibi o da gitti. Olmuş olsa durumunda kesinlikle eklerdim
Uğraşma konusunda anlayamadım ne yönden bir uğaşma anlamadım![]()