Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederimValla evli barkliyim ortaya soyle bi yemek cikarmisligim yok:dyg:
Ellerinize saglik![]()
Erkeğin eline yakismayacak bir durum değil hayata hersey müşterek ve aynı zamanda Türkiye'de en iyi aşçıların erkek olduğunu da hatirlamamda yarar varerkeğin eline bu tarz şeyler pek gitmiyoır sanki. yinede eline sağlık :p
Teşekkür ederimGerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş, maşallah diyorum ve acıktığımı söylüyorum :p
Aslında kabaklari çıkarmak zor olmadı neden dersen eskiden salataligin içini çay kaşığı ile çıkarıp oyun niyetine içinde şu içerdim el alışkanlığı olmuş desem yeridirKabakların içlerini ne kadar itinali cikarmissiniz : )
Ellerinize saglik cok guzel gorunuyor..
Afiyet olsun..
Teşekkür ediyorumEline sağlık güzel görünüyor.
Teşekkür ederimEllerine sağlık maşallah .d
Teşekkür ederimUrfa'da meshurdur bu dolmalar bir de sogan dolmasi da yapiyorlar offf :$$$
Ellerinize saglik
canim cok cekti. eline saglik kardesim. masallah.
Tesekkur ederim Aslında birazda aileden kaynaklidir diye düşünüyorumÇoğu kadının fasülye bile pişirip ortaya çıkaramadığını düşünürsek harikasınız diyebilirim
Tebrik ederim
Bir dahaki sefere tasarım sırf senin içinSunum olmamış tabak kenarına kurdele falan takmalıydınız.
10 uzerinden 11 xd
Yalniz uzerini ortecek sekilde su demissin, cok sulu olmuyo mu o:bekle
Teşekkür ederim uygun oldukça yaptiklarimi paylaşırım inşallahGoruntu super :p
Devamini bekliyoruz :hi:
Videoya alirimda çeken yokNerden bileyim simdi senin yaptığıni? =) Anne eli degmis gibi sanki bu.
Bir dahaki sefere tasarım sırf senin için![]()