Etiket

Konu sahibi son olarak 3023 gün önce görüldü

Etiket

• Kullanılan toplam oy
    25
yahu beni etiketleyin sorun degilde, sonradan bazilari yuz kere alinti yapiyo ben ona sinir oluyom :pat:
ama konuya etiketle cunku ben genelllikle arayipda bulamiyom :o

Etiket olayına karşı değilim fakat @PıRıLTı 'nında dediği gibi bazıları bu durumu çok abartıyor. Etiketlenme güzel bir şey biri bizden bahsettiği zaman haberimiz oluyor. Ama bunu gereksiz yere yapanlara karşıyım..

evet benimde dediğim olay bu zaten ;)

konularda etiketlenmeler yapılıyor ondan rahatsızlık yok ama bazıları bunu çok abartıyorlar durduk yere etiketlenme yapıyorlar her daim etiketlenme olmazki konularda tamam yapılsın sorun değil ama ama bazıları rastgele yapıyorlar ondan ben değil herkes rahatsızlık duyar DenizZciğim benim yorumum bu bazılarını bilemem ama :S

ben uye etiketlenmesine karismiyorum konu etiketiyle ilgili acdim anketi[/COLOR][/FONT]

Nerde devlet nerde bu millet toplanın haydee :D

Devletin başının işleri varmış gelemiyor :D ancak ona telle ulaşabiliriz oda elimizde yok malesef :zuha: devletin başı olmadığı içinde toplanamıyoruz biri haber versin insaniyet namına devletin başına :kiki:

Devletin başının işleri varmış gelemiyor :D ancak ona telle ulaşabiliriz oda elimizde yok malesef :zuha: devletin başı olmadığı içinde toplanamıyoruz biri haber versin insaniyet namına devletin başına :kiki:

Aranıyor ! Devletin nerdesin gözü kör olmayasıca :zuha:

benim içinde bir sorun olmuyor ve seviniyorum beni hatırlayanlar var diyorum:D

Geri