Etiket

Konu sahibi son olarak 3023 gün önce görüldü

Etiket

• Kullanılan toplam oy
    25
Konu acma sebebim etiketle ilgili BUrc yorumlari etiketlenmesinden bazi uyelerimiz rahatsiz olmus ve bizde bir karar aldik burc yorum ve diger konularda etiketlenmede rahatsiz uyeler buraya ve ya pm bana haber etsinler ki bidaha onlari etiketler rahatsiz etmiyelim

Yek..! Ahmosis, Hazal* , ..hezarpare.. , bskartal , Efil , Elia elvanilkay Erhan
eski_toprak heLen hunneck hyte78 !!aLPaCiNo!!+, $ehzadE+, *Kei, ..hezarpare.., alone., Amy+, Asel, AtknGndz, aydin10, Aşk-! Azam, Berdush, By BiLiNMeZ, By_FaLCoN, CastieL+, Classiic, Dila+, dineme,donatello, elvanilkay, EmRe+, Erhan, eski_toprak, ExdiabLo, FaRaH+, FaRoCK, Fasl-i Mavi+, FeNeR1907, GüLSe+, haylazlatif04, HeavenLy, @Henry Chinaski, Hidrojen, hyte78, iNNocent, Insomnia, Juliet+, Julyetta, Kaan, kartaliçe, Kartalizm, keroLayn+, KEZMAN, KitKat+, Kunduz, LaL+, lanemoje, Lena, Lethe+, likörlü bulut , Lucanus, mak res+, Mikaela, minvâl., Monotros, Mr., mustaphaa, Mısra+, Naevia, Narin+, NazLı+, Nevra, No Pasaran, Nursena_, PıRıLTı+, resistance, RoLex, Sonsuz, Sonya+, Tugce, Türk_Che, Uchiha Itachi, UMUTiSMET, UnforgiveN, We~, yesiL, İvedik, Zaman, £mRe``Hüma Rua, malumatfuruş
Levent

Beni etiketleyebilirsin DenizZ sorun değil; ama şahsi fikrim kimseyi etiketleme, isteyen burçlar kategorisinde arar bulur zaten.

Soru ne ki anlamadım dicem :dusun:
Etikete evet etikete hayır mı ?
Benim için sorun değil, rahatsız olduğumda okumuyorum zaten :honk:

Soru ne ki anlamadım dicem :dusun:
Etikete evet etikete hayır mı ?
Benim için sorun değil, rahatsız olduğumda okumuyorum zaten :honk:

site icinde acilar bazi konularda etiket oluyor birini istemezsen digerlerindede etiketlenmezsin eyer istemiyorsan hayir diyceksin etiket listeden cikicaksin evet dersen etiketlenirsin gereken konularda :cici:

site icinde acilar bazi konularda etiket oluyor birini istemezsen digerlerindede etiketlenmezsin eyer istemiyorsan hayir diyceksin etiket listeden cikicaksin evet dersen etiketlenirsin gereken konularda :cici:

Teşekkür ederim açıklama için. Konuda rahatsız mısınız deyip anket sorusu sadece etiket olunca anlamadım arafta kaldım :D
Dur evet diyim o zaman :cici:

Bak yine etiketlemiş fşhdkşk

Sorun değil takıl kafana göre.

benide burç olayında etiketlemeyin rica ediyorum. .

Sıkıntı yok bazı şeylerden haberimiz oluyor böyle iyi bence.

burclarda etiketlenmezsen digerlerindede etiketlenmessin

ama bak konuyu açtığında ne demişsin

Konu acma sebebim etiketle ilgili BUrc yorumlari etiketlenmesinden bazi uyelerimiz rahatsiz olmus ve bizde bir karar aldik burc yorum ve diger konularda etiketlenmede rahatsiz uyeler buraya ve ya pm bana haber etsinler ki bidaha onlari etiketler rahatsiz etmiyelim

ben burç yorumlarında etiketlenmekten rahatsızım diğerlerinden değil. .

konularda etiketlenmeler yapılıyor ondan rahatsızlık yok ama bazıları bunu çok abartıyorlar durduk yere etiketlenme yapıyorlar her daim etiketlenme olmazki konularda tamam yapılsın sorun değil ama ama bazıları rastgele yapıyorlar ondan ben değil herkes rahatsızlık duyar DenizZciğim benim yorumum bu bazılarını bilemem ama :S

Etiket olayına karşı değilim fakat PıRıLTı 'nında dediği gibi bazıları bu durumu çok abartıyor. Etiketlenme güzel bir şey biri bizden bahsettiği zaman haberimiz oluyor. Ama bunu gereksiz yere yapanlara karşıyım..

Geri