Estetik Bağımlılığı

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Derin Tartışmalar
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Plastik cerrah arkadaşında kadındır kesin.
Çoğunluğu erkek ancak kadın da var.
Önemli olan kişinin sosyal hayatını etkilemeyen ya da zorunlu olmayan ameliyatları kabul etmiyor olmaları.

neyse ki ülkemizde oldukça pahalı da her istediğimizi yaptıracak kadar bağımlı olamıyoruz. ben allah olsam yarattığımı böyle aşırı değiştirenlere küserdim, ayağını boktan çıkarmazdım. ne demek yani kendini baştan yaratmak? biz neciyiz burda... bu estetik de dövme gibi işte, bi kere yaptırdın mı azıcık şuraya azıcık buraya derken bi anda vücudu kırdırmaya kadar bile gidebilir iş. estetik dediğin şeyin temelde estetik görünmesi de gerekmiyor mu? fazla şişirilmiş dudak, fazla büyük kalça, fazla büyük meme estetik değil bana göre. o zaman onlara başka isim koyulsun. neyse herkes aynı oldukça bizim gibi estetiksiz doğal güzellerin-şşş tamam bozma- değeri bilinecek... öpüşürken dolgusu sağa sola kayan kızlar için bizi üzdüğünüze değmeyecek.

neyse ki ülkemizde oldukça pahalı da her istediğimizi yaptıracak kadar bağımlı olamıyoruz. ben allah olsam yarattığımı böyle aşırı değiştirenlere küserdim, ayağını boktan çıkarmazdım. ne demek yani kendini baştan yaratmak? biz neciyiz burda... bu estetik de dövme gibi işte, bi kere yaptırdın mı azıcık şuraya azıcık buraya derken bi anda vücudu kırdırmaya kadar bile gidebilir iş. estetik dediğin şeyin temelde estetik görünmesi de gerekmiyor mu? fazla şişirilmiş dudak, fazla büyük kalça, fazla büyük meme estetik değil bana göre. o zaman onlara başka isim koyulsun. neyse herkes aynı oldukça bizim gibi estetiksiz doğal güzellerin-şşş tamam bozma- değeri bilinecek... öpüşürken dolgusu sağa sola kayan kızlar için bizi üzdüğünüze değmeyecek.
Ameliyat süreci de hiç kolay değil, bakmayın insanları özendirdiklerine çünkü sonrası oldukça zorlu bir süreç olarak ilerliyor. Rinoplasti ameliyatı sonrası o tamponlarla yaşamayı kolay sanıyorlar. Sonuç olarak hayati bir durum arz etmiyorsa ya da insanın toplum içinde rahatça dolaşmasına engel bir durum yoksa ameliyat olmayı kendi adıma çok gereksiz buluyorum ki yakında doğal görünümlü insan bulamakta zorlanacağız.

Hic bir estetigim yok. Ama seda sayan safia soyman yuzunu asip gerdirmis; vallahi merakimi sardi agagavhhhhhh.
Ayol dogustan guzeliz hijhh
Bir kere yaptırınca gerisini getirmek zorunda kalıyorlar yoksa operasyonun etkisi azaldıkça daha fazla buruşma ve sarkma yaşanıyor.

Ben bi badem goz biraz elmacik biraz cene alabilirdim aslinda ama hem param hem cesaretim yok. SAD.

Var. paran bitince yaptiramiyorsun..
Para ile ilgisi yok ve çoğu zengin insan da estetik yaptırmadan yaşayabiliyor ancak bir kere yaptırıp da devamını getirmesi için elbette para önemli.

Bi kere yaptırınca devamı geliyor heralde. Kim nasıl mutluysa öyle görünmeli

Zorunlu durumlar dışında gereksiz, özgüven eksikliği olarak yorumluyorum

Güzel ya da genç görünmek için bu kadar risk almayı şahsen anlamıyorum.

Kim kendini nasıl iyi hissediyorsa yapabilir elbette ben de yaptım pişman değilim aklım daha yapacaklarımda..... babamın genetiğinden kurtulmaya çalışıyorum napim....
işin şakası bir yana bir kere yapınca devamını istiyorsun maalesef. En iyisi hiç bulaşmamak aslında sağlık sorunu olmadıkça yapmamak gerek,ileride çocuğuma bunu diyeceğim, ee anne biz niye benzemiyoruz derse şu an bir cevap bulamadım buna....

aynaya bakınca nasıl istiyorsan öyle olmalısın..
şu abartı balon dudaklar da çok itici bu arada..

Küçükken burnuma odun atıldı o sebepten istiyorum aslında ama ameliyatını izleyince hep vazgeçiyorum..

Geri