Eşref Rüya

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Eşref Rüya Sahipsizler, Kuruluş Orhan ve Sakıncalı dizilerinin yeni bölümleriyle ekrana geldiği 26 Kasım Çarşamba reyting sonuçları açıklandı. Eşref Rüya, geçen haftaki reytinglerini artırdı ve üç kategoride de liderliği elden bırakmadı. Eşref Rüya'yı üç dizi yerine gündüz kuşağına damga vuran Müge Anlı ile Tatlı Sert takip etti.

Mert Yazıcıoğlu'nun yeni başrol olduğu Kuruluş Orhan hala istediği oranlara ulaşamazken Sahipsizler dizisi düşüşüne devam etti.

NOW'ın yeni dizisi Sakıncalı, üç kategoride de reyting kaybederek günün en az izlenen dizisi oldu.

1764710630088.gif

Beklemek çok zorrrr bilemezsinn anlayamazsınnn.f

şu kadının olduğu bir diziyi izlemek için cidden sabır gerekiyor
ilk kez bir dizisini yarım bölüm falan izledim hiç rol bile yapamıyor
kurtlar vadisi eliften özür diliyorum

Eee bugün tv karşısında ben elimi sıcak sudan soğuk suya koymam piremsesim ben. DddBugun hanginiz kek pasta yapcak.dd

Eee bugün tv karşısında ben elimi sıcak sudan soğuk suya koymam piremsesim ben. DddBugun hanginiz kek pasta yapcak.dd
akşama misafirim var.... neyim ben sade mi oldum acaba sadenin misafirleri bana geliyor artık
ben portakallı kek yapıcam...... fellah köftesi var yemekte de....bana gel izlersin

Ooo misafirler yok mu misafirler.dd

Sen bana gülüklü çorba yapar mısın? Çok methini duydum kısmet olmadı. Nasılımsı bir ttadı varrr.d

IMG_1303.jpeg

Eşref izleyecekken ustalık konuşturmak neydir ya. Hommm salkım hommmmm

Kesin söküp yapamadın ve geri taktın.
Kendime garezim mi var haha. Evet dün içindeki kartın modelini öğrenmek için birtakım deklanşöre basıldı fener ışığı ile çalışmalar yaptım ama beni bana bıraksaydı şimdi tıkır tıkır ışığı yanardı. Bir evde iki usta olmaz hahahah.

Gülüklü çorba bizde yüzük çorbası diye geçiyor gel yapiyiimmmmm
Yüzük yok bende kabul mü.ppp

Kendime garezim mi var haha. Evet dün içindeki kartın modelini öğrenmek için birtakım deklanşöre basıldı fener ışığı ile çalışmalar yaptım ama beni bana bıraksaydı şimdi tıkır tıkır ışığı yanardı. Bir evde iki usta olmaz hahahah.
Tebrikler, elinden her iş geliyor galiba.

Sana yapılanı unutursan acı çekersin, unutma profesör..

Kadir devreleri yakmış.ddd Apaçi Kadirr :emoji_laughing: :emoji_laughing:

Geri