Üvey Baba Halil kadar eminim.ddddolabilir mi ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üvey Baba Halil kadar eminim.ddddolabilir mi ya
akşama misafirim var.... neyim ben sade mi oldum acaba sadenin misafirleri bana geliyor artıkEee bugün tv karşısında ben elimi sıcak sudan soğuk suya koymam piremsesim ben. DddBugun hanginiz kek pasta yapcak.dd
Ekli dosyayı görüntüle 121314
Eşref izleyecekken ustalık konuşturmak neydir ya. Hommm salkım hommmmm
Gülüklü çorba bizde yüzük çorbası diye geçiyor gel yapiyiimmmmmOoo misafirler yok mu misafirler.dd
Sen bana gülüklü çorba yapar mısın? Çok methini duydum kısmet olmadı. Nasılımsı bir ttadı varrr.d
Kendime garezim mi var haha. Evet dün içindeki kartın modelini öğrenmek için birtakım deklanşöre basıldı fener ışığı ile çalışmalar yaptım ama beni bana bıraksaydı şimdi tıkır tıkır ışığı yanardı. Bir evde iki usta olmaz hahahah.Kesin söküp yapamadın ve geri taktın.
Yüzük yok bende kabul mü.pppGülüklü çorba bizde yüzük çorbası diye geçiyor gel yapiyiimmmmm
Tebrikler, elinden her iş geliyor galiba.Kendime garezim mi var haha. Evet dün içindeki kartın modelini öğrenmek için birtakım deklanşöre basıldı fener ışığı ile çalışmalar yaptım ama beni bana bıraksaydı şimdi tıkır tıkır ışığı yanardı. Bir evde iki usta olmaz hahahah.