Esrar-ı Harabat

Konu sahibi son olarak 1190 gün önce görüldü
Forum sözlükte konusu yokmus canimin icinin ben acayim dedim

Sevgili kadim dostum yillardir tanidigim, sanalin bana kattigi en degerli dostlardan.Kalbi piril pirildir kötü günlerim de hep onu yanimda hissetmisimdir canim benim iyi ki varsin.
Hep benim tripcolik oldugumu soyler ama kendisi daha tripcoliktir :)

Hayat hep sana gülsün, hep mutlu ol canim iyi ki varsin !

Nicki hiç hoşuma gitmedi. Çok banel.

Sizde seversiniz biraz tanisaniz, henuz cok yenisiniz zaman gostericek tabi bunu :)

Yalnız bir yanlış anlaşılma olmasın. Ben nicki üzerinden yorum yapmıştım beğenmedim diye. Kendisini tanımadığım için şahsı üzerinden elbet yorum yapamam. Kişiliği iyi olabilir ama nicki (bence) berbat, belirteyim :)

eski beri tanımyormu biraz benimle aramız kötü gibi ama ben temiz bir olduğunu düşünyormu...

Sen Iyıkı Varsın .

Herkes Değişti Bır Sen Degişmedın.1,5 Senedır Bu Forumdayım Bana Olan Sevgin Ve Saygın Değişmedı. Daha Dun BuYuCu (Ender ) İle Sohbet Etmeden Kendımı Iyı Hıssetmıyorum Diğenler Bugun Selam Sabah Vermıyorlar. Cunku Kaypak Kıvrak Değilim . Kımseye Ihanet Etmedım. Kımsenın Arkasından İs Yapmadım. Kımse Ile Pazarlık Yapmadım. Dun Ne Dedıysem Bugunde Aynısını Soylediğim İcin Herkes Değişti.

Sair Dıyor ya Herkes Değisti Bır Sen Değişmedin

Iyıkı Varsın Gul´´um.
Forum sözlükte konusu yokmus canimin icinin ben acayim dedim

Sevgili kadim dostum yillardir tanidigim, sanalin bana kattigi en degerli dostlardan.Kalbi piril pirildir kötü günlerim de hep onu yanimda hissetmisimdir canim benim iyi ki varsin.
Hep benim tripcolik oldugumu soyler ama kendisi daha tripcoliktir :)

Hayat hep sana gülsün, hep mutlu ol canim iyi ki varsin !

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sen Iyıkı Varsın .

Herkes Değişti Bır Sen Degişmedın.1,5 Senedır Bu Forumdayım Bana Olan Sevgin Ve Saygın Değişmedı. Daha Dun BuYuCu (Ender ) İle Sohbet Etmeden Kendımı Iyı Hıssetmıyorum Diğenler Bugun Selam Sabah Vermıyorlar. Cunku Kaypak Kıvrak Değilim . Kımseye Ihanet Etmedım. Kımsenın Arkasından İs Yapmadım. Kımse Ile Pazarlık Yapmadım. Dun Ne Dedıysem Bugunde Aynısını Soylediğim İcin Herkes Değişti.

Sair Dıyor ya Herkes Değisti Bır Sen Değişmedin

Sanal dunya iste menfaatleri varsa yanindadirlar ne zaman isleri bittiyse seni tanimazlar gerci bu reel hayatta da boyle o yuzden cok takmamak lazim yanindaki insanlar birak az öz olsun ben hep yanindayim iyi yada kötü günlerinde olabildigim kadariyla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
benimle de ilk taniş günler çok iyi di ama beni bir forum çağır dı bende gitttimidim oraya o için de bana küfür etti.

O donem attiğin reklamın ekran goruntusu hala mevcut bende :) Herseyın bır usulu vardır yonetımı begenmezsın forumu begenmezsın kısılerle anlasamazsın bunun gıbı durumlarda kımse sana bırsey dıyemez kımse kımseyı zorla bır yerde tutmaz tutamaz. sen benım davetlım olarak geldın ama nedense yonetımde olduğun halde aynen bu sozu soyledın.Buranında bku cıktı ve ozelde konustugun sahısa forum reklamı verdın. bunuda o donem bıze o konustugun sahıs rapor ettı :) Bu olayın bırebır sahıdı o donemkı teknık admınımız olan @Bahtiyar ve Forum Sahıbı @Deep dır
Kusura bakma benım davetlım olarak geleceksın ve reklam yapacaksın bende sana aferım Funda ıyı yaptınmı dıyecem .kusura bakma benım emek verdiğim yerde sen degıl kımse REKLAM yapamaz

Madem Ayıbın buyugu bende madem neden ozel mesaj atıp ben senınle arayı duzeltmek ıstıyorum dedın. Skype de eklemek ıstedın. bırak Funda bu lafları madem ayıbın buyugu bende bırak kendı ayıbımla yasayım. Sız herseyı yapacaksınız bız sıze laf dedıgımızde ayıp edıyoruz olacak . benı sevme bana saygı duyma ama verdiğin emege saygın olsun. emek verdiğin yerde REKLAM yaparsan ve hemde benım yonetımde olduğum yerde kusura bakma cevabını alırsın.

Kolay gelsın..
senin sözünü dinlepyip sonrada sen bana senin bilime ne yaparım demiştin ayıp nın büğüyü sende

O donem attiğin reklamın ekran goruntusu hala mevcut bende :) Herseyın bır usulu vardır yonetımı begenmezsın forumu begenmezsın kısılerle anlasamazsın bunun gıbı durumlarda kımse sana bırsey dıyemez kımse kımseyı zorla bır yerde tutmaz tutamaz. sen benım davetlım olarak geldın ama nedense yonetımde olduğun halde aynen bu sozu soyledın.Buranında bku cıktı ve ozelde konustugun sahısa forum reklamı verdın. bunuda o donem bıze o konustugun sahıs rapor ettı :) Bu olayın bırebır sahıdı o donemkı teknık admınımız olan @Bahtiyar ve Forum Sahıbı @Deep dır
Kusura bakma benım davetlım olarak geleceksın ve reklam yapacaksın bende sana aferım Funda ıyı yaptınmı dıyecem .kusura bakma benım emek verdiğim yerde sen degıl kımse REKLAM yapamaz

Madem Ayıbın buyugu bende madem neden ozel mesaj atıp ben senınle arayı duzeltmek ıstıyorum dedın. Skype de eklemek ıstedın. bırak Funda bu lafları madem ayıbın buyugu bende bırak kendı ayıbımla yasayım. Sız herseyı yapacaksınız bız sıze laf dedıgımızde ayıp edıyoruz olacak . benı sevme bana saygı duyma ama verdiğin emege saygın olsun. emek verdiğin yerde REKLAM yaparsan ve hemde benım yonetımde olduğum yerde kusura bakma cevabını alırsın.

Kolay gelsın..

evet o forum öyle bir şey dedim kabul ediyormu ama bugün de evet seninle aramı düzetmek istiyordum ve halende aramız iyi olsun isterdim çünkü şu anda aynı forum birlekte yönetici ilk yapıyoruz...

Her kelimenin baş harfini büyük yazıyordu hep
Şimdi ise bir yazıyor bir yazmıyor gözümden kaçmadı. İşsizim

Geri