Esrar-ı Harabat

Konu sahibi son olarak 1190 gün önce görüldü
Aa tam ikizler o zaman...
Buyucuyu eski forumda pek sevmezdim o da beni sevmezdi laf attığım için. Hoş tanımıyordum da ama çekim işte uyuşmuyor bazen. Burada gozlemleyip az buçuk tanıma şansım oldu ve kötü biri olduğunu düşünmüyorum. Biraz fazla dedikodu yapmayı seviyor lol onun dışında gayet sabırlı biri. Bugün bir kez daha gördüm sabrını. Ne diyim yolun bahtın açık olsun

Gercı ben sana bayılıyordum .) ah keske tanısam diye adına sarkılar besteleyıp adaklar adadım .
sjsjsjsjs

ALLAH var bende senı sevmezdım sevmedımde her lafında bır atar bı hava vardı. Taki burada bır bayan arkadasımın dediği şu lafı duyana kadar `Aze Mertdır delikanlı kızdır `dediği zamana kadar.

dedıkodu değil bızımkısı fıkıralişverısı

senın hakkındada bırsey duydum ama arastırmam lazım :D

sabrıma hayranım ya bazısında katır ınadı vardır ama benım sabrım emın o coğuna nazaran oldukca ust sevıyedır l
Aa tam ikizler o zaman...
Buyucuyu eski forumda pek sevmezdim o da beni sevmezdi laf attığım için. Hoş tanımıyordum da ama çekim işte uyuşmuyor bazen. Burada gozlemleyip az buçuk tanıma şansım oldu ve kötü biri olduğunu düşünmüyorum. Biraz fazla dedikodu yapmayı seviyor lol onun dışında gayet sabırlı biri. Bugün bir kez daha gördüm sabrını. Ne diyim yolun bahtın açık olsun

• Beğen
Tepkiler: Aze
Gercı ben sana bayılıyordum .) ah keske tanısam diye adına sarkılar besteleyıp adaklar adadım .
sjsjsjsjs

ALLAH var bende senı sevmezdım sevmedımde her lafında bır atar bı hava vardı. Taki burada bır bayan arkadasımın dediği şu lafı duyana kadar `Aze Mertdır delikanlı kızdır `dediği zamana kadar.

dedıkodu değil bızımkısı fıkıralişverısı

senın hakkındada bırsey duydum ama arastırmam lazım :D

sabrıma hayranım ya bazısında katır ınadı vardır ama benım sabrım emın o coğuna nazaran oldukca ust sevıyedır l

Benim havam yok sadece millete sarmayı seviyordum o zamanlar o kadar. Valla duymussundur olabilir, duymaman ilginç olurdu zaten, multi uyeliklerden hesap açıp takılan biri olmadım hiçbir zaman normal o yüzden,onca senedir forumlardayiz sevenimiz de var sevmeyenler de. Herkes hakkında ufak tefek bilgilerimiz bizim de var o yüzden sıkıntı değil.

Karistirmiyor isem Bana agir laf sokan biriydi kimseyle isim yokken birsey yapmisim ama
Ne bilmiyorum :D o hatirlarsa ne Mutlu ona Ben onu da hatirlamiyorum :) yeri gelmisken söyliyeyim

Geri