Esra Erol’u istekleriyle şoke eden gelin adayı

Konu sahibi son olarak 3725 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hak etmek kelimesinin tek bir karşılığı vardır emek. Bunun dışında hak etmiş değil haksız elde etmiş olursunuz.

Hayatınızda hiç görmediğiniz asla karşılaşmadığınız ve hakkında zerre bilgi sahibi olmadığınız bir insanın hakkının hukukunun ölçüsünü nasıl yapabiliyorsunuz ben hayretler içerisinde kalıyorum vallahi. O zaman size hak görüleni de kendinize yakıştırıyorsunuzdur. Nasıl olsa birileri bunu size hak gördü, hakkınız oydu.

Ne kadar basmakalıp düşünceleriniz var arkadaşlar?
Foruma üye olduğum günden beri defalarca kez dile getiriyorum. Kendinizle çelişmekten bir adım öteye gidemiyorsunuz. Özgürlük/eşitlik anlayışınız, kapalı/türbanlı, AKPli/CHPli, Ateist/Müslüman bireylere gelince yerle bir oluyor maşallah.

Ayrıca size bir şey söyleyeyim mi? Sırf size göre muhalif tarafın davrandığı gibi davrandığınızda eleştirdiğiniz tutumu gerçekleştirmiş oluyorsunuz.

Saygı çerçevesini bozmadan ifadelerinizi ölçülü yapmanız ümidiyle.

bence hepiniz hepinizi yanlış anladınız
"2,5 milyar benim mazot parama bile yetmez" diyen tülbansız bacım vardı onlada yoğun bir biçimde dalga geçilmişti evlenmek için istediği şartlar bence komik bu kadınında

tumblr_mu3jof44Yv1stmjkwo1_500.gif

Bu alkış sürekli saygıdan bahsedip saygının zerresini göstermeyen bütün üyelerimize gelsin ayırt etmeksizin.

Hayatınızda hiç görmediğiniz asla karşılaşmadığınız ve hakkında zerre bilgi sahibi olmadığınız bir insanın hakkının hukukunun ölçüsünü nasıl yapabiliyorsunuz ben hayretler içerisinde kalıyorum vallahi. O zaman size hak görüleni de kendinize yakıştırıyorsunuzdur. Nasıl olsa birileri bunu size hak gördü, hakkınız oydu.

Videoyu izledim, aile ilişkilerini, hastalığını, maddi durumunu ve gelen adaylardan beklentilerini dinledim. Demek ki zerre kadar bilgim varmış.

He kendim hakkımda ise hayatım boyunca talep ettiklerime hak etmek için verdiğim çaba bana aittir. Fakat siz benim o kadın hakkında sahip olduğum bilgiden daha az bilgiyle beni eleştirdiniz. :)

Videoyu izledim, aile ilişkilerini, hastalığını, maddi durumunu ve gelen adaylardan beklentilerini dinledim. Demek ki zerre kadar bilgim varmış.

He kendim hakkımda ise hayatım boyunca talep ettiklerime hak etmek için verdiğim çaba bana aittir. Fakat siz benim o kadın hakkında sahip olduğum bilgiden daha az bilgiyle beni eleştirdiniz. :)

Ben sizi eleştirmedim fikriniz üzerinden fikir ürettim ama nedense kurduğunuz düz mantık üzerinden yürüttüğüm mantık hoşunuza gitmedi. İyi günler :)

Ben sizi eleştirmedim fikriniz üzerinden fikir ürettim ama nedense kurduğunuz düz mantık üzerinden yürüttüğüm mantık hoşunuza gitmedi. İyi günler :)

Eleştiri : 1. isim Bir insanı, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlış yanlarını bulup göstermek amacıyla inceleme işi, tenkit

Benim konu hakkındaki yorumumu alıntılayarak yaptığınız yorumda eleştiri sınıfındadır.

İyi günler :)

Eleştiri : 1. isim Bir insanı, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlış yanlarını bulup göstermek amacıyla inceleme işi, tenkit

Benim konu hakkındaki yorumumu alıntılayarak yaptığınız yorumda eleştiri sınıfındadır.

İyi günler :)

Ben ne yaptığımı gayet iyi biliyorum. Sizin bunu bir kalıba sokmaya çalışmanız onun o kalıba olacağı anlamına gelmez. Algıladığınız şey benden çıkan şey değil. ":)" Bu da sizi bağlar beni değil.

Ben ne yaptığımı gayet iyi biliyorum. Sizin bunu bir kalıba sokmaya çalışmanız onun o kalıba olacağı anlamına gelmez. Algıladığınız şey benden çıkan şey değil. ":)" Bu da sizi bağlar beni değil.

İyi günler efenim :)

bence hepiniz hepinizi yanlış anladınız
"2,5 milyar benim mazot parama bile yetmez" diyen tülbansız bacım vardı onlada yoğun bir biçimde dalga geçilmişti evlenmek için istediği şartlar bence komik bu kadınında
O kadinla dalga gecilince basi kapali olmadigi icin herkes gulerek karsilar ama bu kadinin basinda ortu oldugu icin hasaaa bunu dalgaya alinca dine hakaret yapmis oluruz. Bu mumkun degildir ve bunu chp zihniyeti yapar. Gulunc.

abi hala videodaki bayanımı tartışıyoruz , çıkıp trollememiş bu tarz insanlar etrafımızda mevcut ya , bu insanlar yan binanızdaki semra hanımlardan , yada ayşegillerin eltisinin komşularındanda olabilir ,yakınınızda yörenizde olabilir senaryo değil yani var videoki gibi insanlar , hadi çıkıp biri bu tarz bi kadın yüzünden herkezi kötülese eywallah dicemde , ulan piayasada tonla mevcut böle hatun , bu tarz insanların varlığını bu videolardan öğrenmedik

örnek vermek gerekirse maalesef akp zihniyetinden türeyen bireyler bunlar , tamam ulan chp dende var oda kabulüm sezarın hakkı sezara parti ile alakalı inanın bir suçlamam yoktu gerçek o sadece ama videodaki kadın toplumda bir tarz edinmiş kene grubundan etmeyin eylemeyin yaw

Genc sumeyyeler, semanurlar kadına yapılan elestirilere kızmıs din elden gidiyor niraları atmaya baslamıslar. Rahat olun kimsenin bi tarafınıza karıstıgı yok. Konu kadının dini degil, kendini komik duruma dusurdugu yersiz istekleri.

Dün izlemiştim bunu aslında kadın her şeyin farkında ve kişiler ona ne için böyle düşünüyorsun veya neden istiyorsun, istemiyorsun gibi sorular yönelttiğinde ben bir bireyim benim hakkım yok mu deyip duruyor ve kapalı olduğu için Tarkan'la evlenemeceğini Nişantaşı'nda vs oturamayacağını düşünüyor oradaki insanların hiçbiri kapalı olduğu için uçuk isteklerini garipsemiyor hem kim istemez ki Tarkan ile evlenip İstanbul'un en lüks yerinde yaşamını sürdürmeyi :D

Ayrıca ben hanım ablamızdaki özgüvene hayran kaldım:p

kızın ruh sağlığı pek iyi değil bariz ...o yüzden dalga geçmedim..

dönerci kedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri