Esra Erol’u istekleriyle şoke eden gelin adayı

Konu sahibi son olarak 3721 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]6fJP1pqyL2g[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]GREDUo9gyZQ[/YOUTUBE]

Diğer işe yaramayanlar bi tarafa dursun bu ayrı bir dengesiz. Geçenlerde işten döndüğümde forumda takılırken duydum bunu ve izlemeye başladım. Önce 1. Video'yu sonra 2. Video'yu izleyin demek istediğimi anlayacaksınız zaten. Başörtüsünü Tarkan'ın boynuna takmasını isteyecek kadar dengesiz, Fotoğrafını görünce Canlı yayında başka bir erkeği o başörtüsü üzerinde iken öpecek kadar haya yoksunu bir kadın olduğu belli.

Meseleyi açık-kapalı olayına getirmek istemiyorum ama böyle hareketler sergileyip bir dini, bir düşünceyi yoksun duruma düşürecekseniz takmayın kardeşim. Takmayana şerefsiz denilmiyor, namussuz gözüyle bakılmıyor.

Öyle tesettürlü bayan olacak diye kendini şartlayan erkek kardeşlerime sesleniyorum. Namus başa takılan bir örtü parçası ile ölçülmez kardeşim.

Çok sinir oluyorum böyle insanlara, şeref yoksunları!

Kadın kapalı diye olay bilerek büyütüldü. Kadın sadece kendini yanlış ifade etti ufakta abarttı. Deli gibi mal mal istekleri olay hergün onlarca adam-kadın çıkıyor.
Kadının teki kıllı erkek bile istemişti.

Aaa Melek le Köksal ayrılmış mıı :((

yerini sorsan bilmez bide köprünün ucu derken tam olarak neresini istedi acaba

Esra Erol'u da, onun gibi bu yayınları yapanları da, yapımcıları, oynak seyircilerini ve taliplilerini de ıssız bir adaya yollayıp patlatmak istiyorum.

Kökleri kurusun üremesinler diye

Artık bıktırdılar, toplumun ahlakını da bozmaya başladılar. Striptizciler gibi dans yapanlarda var.
( Az çok yabancı film izlemişliğimiz var ordan biliyoruz :D )

Cihangir'i haritada bile bulamaz gelmis burda soyle olsun boyle olsun diyor sen bir aynada kendine bak once

Az önce ki habere chp zihniyeti diyen alaturka nickli adam buna akp zihniyeti niye demiyor acaba:D

siparişiniz yarım saate hazır hanımefendi, ödemeyi nasıl yapacaksınız xd

Ben olsam tercihen nisantasili olsun çünkü ben Şişli çocuğuyum erkeğimin 1 adım gerisinde olmalıyım diye istek yapardım xd

Bu programlara katılanların çok afedersiniz şeyi altından mı oluyor utanmasa istanbul'un tapusunu isticek :D

Ya beni yanlis anlamayin bana cok ahlaksizca geliyor o programa cikip, ''soyle erkek istiyorum boyle erkek istiyorum'' ya da ''soyle bir kadin istiyorum demek''. Mal varligi ile belirtmek vs daha da bir pazarlik malzemesi ediliyor.Kendilerini ballandira ballandira satiliga cikarmalari pardon belki dogru kelime degildir satilik ama ben dogru kelimeyi bulamadim siz istediginizi diyebilirsiniz. Bu nasil bir rahatlik anlamiyorum ben, bizde aileden filan cekinilir istemeye gelinse bile baba ben bunu istiyorum denmez. Bilmiyorum belki ben bu devrin insani degilim bakis acim cok sig olabilir bu konuda :D . Cok surmez yakin zamanda gerdege giriyorum programlari cikar. Ve halk bunu da cok normal karsilar. Cok yasli insanlari insanlari belki anlayabilirim yalnizligin ve yasliligin vermis oldugu korku ile es bulmak icin cikiyor olabilirler, ama genc insanlari bu programda gormek cidden uzuntu verici. Fahiselik bunlarin yaninda daha onurlu geliyor. En azindan fahiselerin niyetleri acik. Hem para alip hem resmiyete dokmuyor bu isi.

konu türban değil ama maalesef gerçek bu yönde

ne iş yapıyorsunuz ?
asalağım efenim ,

chp zihniyetinde olan insanların takıldığı bölgeler hakkında ileri geri konuşup yerden yere vururum daha sonrada oralardan çıkmam , uzunadamcıyımdır ben , hayatım boyunca kendimi geliştiremeyip , anlattım tarzda birilerine kapak atmaktır çabam , kocaman gözlükler takar , 1 ton makyaj yaparım , köprününde 1 ucunu istiyorum diğer ucu kalsın

Alaturka nerdesin??? Kendisinin izdivacina talibim.
Söz Eyüp Sultan dan Pierre Loti manzarası eşliğinde marihuana cekecegiz

Kendisine her şeyi hak gören insanların başkalarındakini hakir görmesi bana çok iğrenç geliyor. Herkes özgür ve eşitti ne oldu?

İstemek ile haketmek arasında fark var. Velhasıl kelam amaç başka belli ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri