Eskiden canciğer kuzu sarması olduğunuz ama şimdi selam bile vermedikleriniz var mı ?

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
siri kdkdj
ben insan sarrafı sayılmam ama günlük hayatımda bunu yaşadığım çok az galiba. ama cevap verecek olursam yani iletişimimizin kopma sebebine göre selam verip vermeyeceğim kısmı değişir.
bu ortamda ise bunu yaşadığım çok. eh o da normal çünkü normalde hiç karşılaşmayacağınız insanlarla bir araya gelip etkileşime giriyorsunuz, belli ölçülerde yaşamınıza konuk ediyorsunuz ama bir süre sonra o maya tutmuyor. gayet normal. selam verip vermeyeceğim konusuna gelince inanın ki hiçbirini yolda görsem tanıyamam; onlar da beni tanımaz kdkdj işte problem çözüldü…

Son düzenleme:
Gerçek yaşam için konuşmak gerekirse selam vermeyecek aşamaya gelirsem ortada çok büyük sorun vardır ve aşılması artık mümkün değildir. Neyse ki selam vermeyecek kadar problem yaşadığım kimse bulunmuyor.

Gerçek yaşam için konuşmak gerekirse selam vermeyecek aşamaya gelirsem ortada çok büyük sorun vardır ve aşılması artık mümkün değildir. Neyse ki selam vermeyecek kadar problem yaşadığım kimse bulunmuyor.
maşallah allah ağzınızın tadını bozmadın lefty hanımcım.

Son düzenleme:
Görüşemiyorsak selam veremem.
(Pandemi'de hatun işsiz kaldı. Yurt dışından iş teklifi almış, dört yabancı dili var. İş bulamasaydı yapabileceğimiz hiç bir şey olmayacaktı.) Kader bazen ayırır. (Bazen de buluşturur.)

olmuştur tabi, ne getirdi bu duruma bir de o var tabi

Herhangi biriyle yiyecek olmadım hiç. Ha samimiyetimiz gereği içecek falan olmuşluğumuz vardır, o başka. Ama Kedi, yiyecek kategorisine girecek ilişkiler kurmaz.

maşallah allah ağzınızın tadını bozmadın lefty hanımcım.
Teşekkürler @Sux

Tabii ki keyif kaçıracak durum ve insanlar ile sürekli karşılaşabiliyoruz ancak olur da selam veren olursa sanmıyorum ki geri çevireyim. Selamını almak dışında ise herhangi bir yakınlık kurmam.

İnsanlardan soğuduğum zaman nefret ya da öfke duymuyor ve sadece mesafeli davranıyorum ancak o aşamaya gelmişsem de geri dönüşü olmaz.

Selam Allah'ın selamıdır ya hüüüü. Selamımızı tebessümümüzü eksik etmeyiz kimseden. Şu yaşıma kadar daha kimseye küstüğümü hatırlamıyorum.

Kimseye düşman değilim kin tutmam ben ama kötü insanlardan uzak duruyorum bu hep böyle olacak

Nikahımıza mı alacağız bir kere sevdik diye? 40 yıllık evli çiftler bile boşanıyor. İnsan ilişkileri dinamik bir payda. Sana yanlış gelen tarafı ya da kızdığın yön olmuştur. Uzaklaşmışsındır. Olabiliyor yani.

Ih,bunun sebebi de her zaman açık kapı bırakıyor olmam.

Geri