Eskiden canciğer kuzu sarması olduğunuz ama şimdi selam bile vermedikleriniz var mı ?

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Eskiden canciğer kuzu sarması olduğunuz ama şimdi selam bile vermedikleriniz var mı ?

Yok...
Tabi eskisi gibi olmadığımız insanlar var ama öyle selam vermiyim havaları olamaz..

can ciğer değildik ama konuşmadıklarımız var,evet.

başkasının bana olduğu kadar, benimde var... can ciğer kuzu sarması kısmı tartışılır ben kimseyi o raddeye böyle bir ortamdayken koyamadım istesem de olmadı trafoya kedi değil gönüllere haset girdi. neyse, herkes hakkettiğini yaşar.

Neymiş ben sattığım zaman ona söylememişim. O da malda kalmış zarar etmiş. Ulan ben senin yatırim danışmanın miyim.

Yani iletisimi kestigim cok uye var gibi dursa da.. da si yok kesmisiz. Amaan gobek bagimiz bir degil ya..

selam bile vermeyeceğim bir insan var mı diye düşünüyorum ama bulamadım, vardıysa da çoktan unutup silmişim ne güzel…

O aşamaya geldiğimde başka birine dönüşüyor olmalıyım ki sebepsizce soğukluk giriyor araya.

böyle bir şeye yok demek mümkün mü? forum olarak düşünmüyorum tabii forumda da olabilir ama bu ortamlarda üst düzey ve nokta atışı seçiciliğimle canım ciğerim gibi gördüğüm kimseyle selamı sabahı kesmediğim için forumu saymama gerek yok. hayatımın içinde de tabii ki var. lise arkadaşlarımın çoğuyla kopuk bir ilişkimiz vardır, görsem selam vermeyeceğimden de değil aslında ama hayatın gidişatında birileriyle yollar ayrılır, farklı noktalardan baktığınızı fark edersiniz, birileri hayatınızdan çıkar, artık hal hatır sorma ihtiyacı hissetmezsiniz. herkesi hayatınızın sonuna kadar yanınızda taşıyamazsınız, kasılmayın...

Öyle aşırı can ciğer değildik ama bazı şeyleri gördüğüm, duyduğum kişiler Allaha yakın bana uzak lütfen…

bence ikiye ayırmak lazım;

1) gerçekten hayatımıza dokunmuş ve bizde bir yer edinmiş insanlardan mı bahsediyoruz?
2) yoksa bi dönem iyi anlaştığımız, birlikte gülüp eğlendiğimiz ama aslında çok da hayatımıza dahil olmamış kişilerden mi?

istisnalar hariç forum arkadaşlıkları ikinci kategoriye girer. o yüzden hemen herkesin bu kategoriye giren arkadaşlıkları olmuştur. buralarda çok meşhurdur dün arasından su sızmayan insanların bugün iki yabancı olması.

benim çok çok samimi olduğum ama bi yerden sonra ilişkiyi tamamen kestiğim sadece 1 kişi oldu. illa ki samimiyetimizin seyreldiği başka çok insan da oldu ama "selam dahi vermem" noktasına yakınsadığım sadece 1 kişi oldu. ve gerçekten yıllarca görüşmedik. ta ki babasını kaybedene kadar. binbir düşünceyle ve ters bi tepki/tavır görür müyüm çekinceleriyle cenazeye gittim, tokalaşır mıyız acaba diye beklerken baş sağlığı diledim, sarıldık. yani hayatın getirileriyle götürüleriyle birlikte düşününce öyle "selam dahi vermem" demek yavan kalıyor. veriliyor.

bence ikiye ayırmak lazım;

1) gerçekten hayatımıza dokunmuş ve bizde bir yer edinmiş insanlardan mı bahsediyoruz?
2) yoksa bi dönem iyi anlaştığımız, birlikte gülüp eğlendiğimiz ama aslında çok da hayatımıza dahil olmamış kişilerden mi?

istisnalar hariç forum arkadaşlıkları ikinci kategoriye girer. o yüzden hemen herkesin bu kategoriye giren arkadaşlıkları olmuştur. buralarda çok meşhurdur dün arasından su sızmayan insanların bugün iki yabancı olması.

benim çok çok samimi olduğum ama bi yerden sonra ilişkiyi tamamen kestiğim sadece 1 kişi oldu. illa ki samimiyetimizin seyreldiği başka çok insan da oldu ama "selam dahi vermem" noktasına yakınsadığım sadece 1 kişi oldu. ve gerçekten yıllarca görüşmedik. ta ki babasını kaybedene kadar. binbir düşünceyle ve ters bi tepki/tavır görür müyüm çekinceleriyle cenazeye gittim, tokalaşır mıyız acaba diye beklerken baş sağlığı diledim, sarıldık. yani hayatın getirileriyle götürüleriyle birlikte düşününce öyle "selam dahi vermem" demek yavan kalıyor. veriliyor.
Benden bahsediyorsun sandim okurken sonra anladim ben degilmisim.

Geri