Eskiden canciğer kuzu sarması olduğunuz ama şimdi selam bile vermedikleriniz var mı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benden bahsediyorsun sandim okurken sonra anladim ben degilmisim.bence ikiye ayırmak lazım;
1) gerçekten hayatımıza dokunmuş ve bizde bir yer edinmiş insanlardan mı bahsediyoruz?
2) yoksa bi dönem iyi anlaştığımız, birlikte gülüp eğlendiğimiz ama aslında çok da hayatımıza dahil olmamış kişilerden mi?
istisnalar hariç forum arkadaşlıkları ikinci kategoriye girer. o yüzden hemen herkesin bu kategoriye giren arkadaşlıkları olmuştur. buralarda çok meşhurdur dün arasından su sızmayan insanların bugün iki yabancı olması.
benim çok çok samimi olduğum ama bi yerden sonra ilişkiyi tamamen kestiğim sadece 1 kişi oldu. illa ki samimiyetimizin seyreldiği başka çok insan da oldu ama "selam dahi vermem" noktasına yakınsadığım sadece 1 kişi oldu. ve gerçekten yıllarca görüşmedik. ta ki babasını kaybedene kadar. binbir düşünceyle ve ters bi tepki/tavır görür müyüm çekinceleriyle cenazeye gittim, tokalaşır mıyız acaba diye beklerken baş sağlığı diledim, sarıldık. yani hayatın getirileriyle götürüleriyle birlikte düşününce öyle "selam dahi vermem" demek yavan kalıyor. veriliyor.