Eski sevgiliyle konuşmak aldatmak mıdır?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Eger iki taraf icinde hersey kalpte de bittiyse aldatmaya girmez ama doğru değil bence.Ben konuşmam sevgilim konuşursa da parçalarım (:

Bu soruya cevap vermemem sağlığım açısından faydalı..

Aldatmak sayılmasa da iyi bir durum değil,oramızdan buramızdan medeniyet uydurmayalım.

Konuşulmaya başlandığında eski günlerin akla gelmesi aşikardır.
- Konuşmamakta fayda var.

hayatta konusmam sevgilim olacak kisi de konusursa fena yaparim.
bi zamanlar oynasip koklasmissin opusmusun bisey yokmus gibi nasil davranicaksin yahuu

Sakıncalı, tavsiye edilmez. Belli bir süre sonra, seni özledim, tenini özledim, kokunu özledimler başlar.

Hali hazırda bir sevgiliniz var ve eski sevgili gözüyle bakarak konuşuyorsanız aldatmaktır. Niyet çok önemli.

Henüz o kadar gelişmiş bir bilinç düzeyinde değiliz. O yüzden, aldatma vasfı taşıma da uzak durulmalıdır..

Sevişip sevişip çok iyi dostuz diyosa aldatmaktır akjsklasj

O değil de eski sevgilim, eski sevgilisini ondan bi önceki eski sevgilisiyle konuşarak aldatmıştı .s.s alsklsşa

Madem cok konusasin vardi baglarini koparamiyosun ayrilmasaydin.. Ben boyle seylere gelemem konusmamda konusturmamda gerildim yine :ı

Yok canım aldatmak sayılmaz.Sevişmedikleri sürece aldatma kabul edemem bunu,gözümle görmem lazım.
Eskisiyle konuşulmaya başlanmışsa,yeninin eskiyeceği sinyalı veriliyordur.Bilmem anlatabildim mi?

Nasıl konuştuklarına ve ne konuştuklarına bağlı.Aynı mekanı paylaşmak zorunda iseler ve bir selam verme durumunda iseler büyük bir sorun olmaz heralde, fazlası aldatmaya girermi bilmiyorum da hoş değil.Yeni sevgiliye saygısızlıktır en azından.Ben sevgilimin eski sevgilisi ile görüşmesini istemem, hatta yolarım saçını başını :p

Aldatmaktir.Eski defterleri acmiyoruz denir genelde ama o zaten eski defter oldugu akla gelmez.

Düşünün ki şu anda bir sevgiliniz var. Eski sevgilinizle de telefonda, internette vs konuşuyorsunuz. Bu aldatmaya girer mi? Neden?

Bana göre kesinlikle girmez .. Hemen her gün yeni sevgilimin yanında eski sevgilimle yüz yüze görüşüyorum mesela ..

Geri