Eski sevgiliyle konuşmak aldatmak mıdır?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Düşünün ki şu anda bir sevgiliniz var. Eski sevgilinizle de telefonda, internette vs konuşuyorsunuz. Bu aldatmaya girer mi? Neden?

Neden konustuguna bagli. Önemli bi mevzu varsa baskalarini ilgilendiren veya herhangi bisey belki olabilir, ama bu artik sohbete dönüyorsa aldatmak olmasabile uygun degildir.

Hayır,eğer karşılıklı kur yapmalar yoksa,sohbet amacıyla konuşuluyorsa girmez.Eski sevgili düşman değil ya.

Kesinlikle. Elimi bırakan, eldir.
Benden saymam bir daha .

çok fazla büyütmemek lazım bi yerden sonra konuşcak bişey de kalmıyo zaten.

Niyet önemli,ne amaçla hangi niyetle konuşulduğuna bağlı.

hayatimda biri varsa konusmam. hayatimda biri yokken de konusmam. aman eski sevgili eskimis iste. ben eski seyleri sevmiyorum:p

direk aldatmak demeyelimde uygun değil arkadaş. Ne gerek var. .

Aldatma olarak görmesem de konuşulan konuya ve konuşulan mekana bağlı olarak tavrım değişir.

Girer. Bana yaplnasni istemedgm seyide kimseye yapmam. Aldatmayi gec karaktersizlik bu ne ya eski sevglden dost falan olmaz

Konuşacak insan mı kalmadı ? Eski sevgilinin daha ne konusu olabilir senin hayatında eski adı üzerinde. Gereksiz.

eski sevgiliyle dost mu olunur helede arada bişeyler geçmişse.. sevgilim yokken eski sevgilimle muhabbet ederim ama hayatıma hayatımı adayacağım insan girerse tek seferde silebilirim..

Aldatmak değil ama yenisine saygısızlık ve güvensizlik olabilir. Öğrendiginde işkillenecektir eminimki e haliyle güveni kırılcak ne gerek var :)

Aldatmak degil tam anlamiyla, ama gerekli degilde masumca degilde bence.
Adi ustunde eski sevgili , gitsin eskilerde kalsin. Ne gerek var alla alla

paylaşılanlara göre değişir geçmişteki yerine bağlı kimi adı sevgili olan ilişkiler flördden öte geçmemiştir konuşsanda olur konuşmasan da birşey ifade etmez ama paylaştığın bir duygu varsa ortada ve eskimişse gereksiz dir helede hayatında biri varsa yolda görsen selam vermemen gerekir aklında biri varken yanındaki başkaysa bile yanındakini aldamak değilmidir

Geri