Eski sevgilisinin fotoğraflarını silmeyen insan

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Ben her şeyi anında çöpe atardım.Tavsiye ediyorum.Harika bir haz

duruyorsa üşendiğimdendir…aylardır telefonum full boşaltmam gerek ama ben napıyorüm? lazım oldukça kullanacağım kadar silip yenilerini yüklüyorum…

İlk baştaki yorumumda da yazdığım gibi bir anıdan fazlası değildir.

Sadece fotografını değil, her şeyini sildim. Bulduğum yerden sildim. Ama hafızamda halâ email adresi, doğum günü, her birlikte geçirdiğimiz gün ve her sözü kazılı kaldı.

Sadece fotografını değil, her şeyini sildim. Bulduğum yerden sildim. Ama hafızamda halâ email adresi, doğum günü, her birlikte geçirdiğimiz gün ve her sözü kazılı kaldı.
Fotoğraf yırtmakla o insanla ilgili anıları aklından silemezsin kaldı ki fotoğrafa bakmak isteyen olursa sosyal medyadan ya da ortak arkadaşlardan bulabilir kolaylıkla ve bu sebeple silinip silinmemesinin hiçbir önemi yok.
Elinde hiçbir fotoğraf olmayan insanların yıllarca aynı kişiyi her fırsatta andığını bilirim ve hepsi de evli, çocuklu v.s
Sonuç olarak göstermelik olana değil de gerçekte ne olduğuna bakmak gerekiyor. Bir insan o fotoğrafı anı için saklıyorsa bu durumu problem etmemek gerekiyor ancak fotoğrafa bakıp da acı çekiyorsa elbette ortadan kaldırılması daha uygun olacaktır.

insinlirin hiyitindin kimpli cikiyirim risim dihi birikmim.

Geri