Eski sevgilinizi tekrar sevebilir misiniz?

• Kullanıcı Sonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü

Eski sevgilinizi tekrar sevebilir misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    30
Şarkısı da var

yerine mememem.

ay yok bu örnek olmadı, yani bu şey eskisi çok güzeldi daha iyisi şam'da satılan yer elması mıydı?

mesela bir elbisenizi çok seversiniz, sürekli onu giyersiniz, canını çıkarırsınız, eskiyince mecbur atmak zorunda kalırsınız, ona benzer bir şey bulmak istersiniz hatta bulursunuz da ama hiçbiri o elbiseyi ilk sevişiniz gibi olmaz.
eski sevgili de öyle, belki yine seviyor gibi olursunuz ama ilk sevdiğiniz gibi sevemezsiniz, bir kere vazgeçmişsiniz.
duygulandım be, kahretsin...

Hiç sanmıyorum aynı hataya tekrar düşülmez. İyi olsa zaten eskimezdi

mesela bir elbisenizi çok seversiniz, sürekli onu giyersiniz, canını çıkarırsınız, eskiyince mecbur atmak zorunda kalırsınız, ona benzer bir şey bulmak istersiniz hatta bulursunuz da ama hiçbiri o elbiseyi ilk sevişiniz gibi olmaz.
eski sevgili de öyle, belki yine seviyor gibi olursunuz ama ilk sevdiğiniz gibi sevemezsiniz, bir kere vazgeçmişsiniz.
duygulandım be, kahretsin...

Cansu kendine gel.:)

Geçmiş zamana hürmeten hayır.

Hayır asla şeytan görsün yüzünü!
:) özellikle bir kişi için bu sekilde. diğer diyebileceğim başka da olmadiğindan tamamen sahsi düşüncelerimden ötürü. olmus olsaydi bile nasil ayrdıldığınızın burdaki rolü büyük olurdu.

İkinci şans kimseye mutluluk getirmez.

Eski şarkıları bile dinlemeyen ben kullanıp çöpe attığım eski manitama mı döneceğim ha?

Ya bi git şurdan

Yenilikçi olun az yenilikçi

Önce sevebiliyor gibi olunuyor ama sonra neden ‘eski’ olduğunu anımsatacak şeyler yeniden yaşanmaya başlıyor.
Yani sonuç olarak, yine olmuyor.

Bitmişse bitmiştir . Yeniden sevemem.

sevmedim bir sevgilim olmadı
ne kadardı hatırlamıyorum

Geri