Eski sevgilinizi tekrar sevebilir misiniz?

• Kullanıcı Sonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü

Eski sevgilinizi tekrar sevebilir misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    30
Bitme durumuna göre değişebilir elbette. Mücbir (aile, maddiyat vs) sebeplerden dolayı bitirmişsem ve halen seviyorsam tabiki olarabilir. Ancak aldatma, hakaret, küfür vb olaylardan dolayı bitirmişsem kusura bakmasın bir daha olmaz. Her ne kadar olur gözüyle baksam da eskisi gibi aldatma, hakaret, küfür vb olayların yaşanması her zaman bir olasılık olacaktır ve bu da ilerisi için sıkıntı yaratır. :)

Bitme durumuna göre değişebilir elbette. Mücbir (aile, maddiyat vs) sebeplerden dolayı bitirmişsem ve halen seviyorsam tabiki olarabilir. Ancak aldatma, hakaret, küfür vb olaylardan dolayı bitirmişsem kusura bakmasın bir daha olmaz. Her ne kadar olur gözüyle baksam da eskisi gibi aldatma, hakaret, küfür vb olayların yaşanması her zaman bir olasılık olacaktır ve bu da ilerisi için sıkıntı yaratır. :)

tam da bunları yazacaktım
aldatma ve saygısızlık girince işin içine bir daha olmuyor

Aldatma, ağır hakaret, şiddet yoksa bir ihtimal.. Sonuçta bir kere kopan ip bir daha kopabilir.. Ama gerçekten isteyen adam savaşır, mücadele eder.. Lafta değil, icraatta çabalıyorsa ve zamanla olacağına inanıyorsa ben bunu görmezden gelmem tabi ki.. Zamana bırakılır, zaman ne yöne iterse o yöne gideriz.. Emeğe her zaman saygım var..

Aldatmadığı sürece olabilir tabi ama çok çok zor.

Niye olmasın?
Zaten sevgilim olmuşsa onu sevişimdir.
Tabii ki ayrılırken farklı olabiliyor durum ama aradan zaman geçince insan özlüyor eskiyi. Ve aksilikleri unutabiliyor. İşte o an dediğin oluyor tekrar seviyorsun.

eski sevgilimle yapabileceğim tek bir faaliyet var maalesef, o da sevmek değil üzgünüm .p

Niye bitti tekrar sevecektim madem :bekle

hqdefault.jpg

Sevemem , eskiden neden sevdiğimi de şuan anlamış değilim

Geri