Eski sevgili hakkında konuşmak istememek

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 188 gün önce görüldü
Yaşanmışlıklara saygı duymak veya hissedilen nefreti kelimelere dökememek, anıları değersiz ve anlamsız bulmak.
Bakınız: Geçmişi hatırlamak istememek.

Bknz:Hümanin sevgili konularından gina gelmesi

Yaşanmışlıklara saygı duyup iyisiyle kötüsüyle o defteri kapatmak

Saygı'dan. Böyle insanları pek seviyorum. Boş boğazlik edip konusmaktansa saygı duyup susmayı tercih etmek gayet erdemli bir davranış.

Konuşmak istememekle birlikte her haltı herkese anlatanlara kıyasla candır.

Konuşulması ilişki için zararlı kıskanmaya ve huzursuzluğa neden olduğu için susulması hatta unuttum yapılması gereklilik.

konuşmanın hiç bir kazancı olmadığı gibi götürüleri olacaktır mutlaka.
senden, zamanından, huzurundan.
bunun bilincinde olan insan.
-rastlanamadı

Bunu diyenlerin hepsininde konuşmuş olduğu gerçeğini neyse ki biliyoruz..

Kendi içerisinde çelişen konu-yorum. Buralar renklerin, kenara bir sandalye atmak lazım.

Göndermeli konulardan biri daha
Zamanında basına tac ettigi insanı ısı bitince çamura sokup elinde kocaman bir 0 ile kalan kisilerin yaptıgı gereksiz bir eylemdir
Anacaksanız guZel anın Ya da hiç konuşmayın

Geçmişe degil geleceğe bakmakta fayda var bana gore gecmis geçmişte kalmıştır

bu konuları gördükçe konuşmak istesemde konuşamam :P

Ben de konusurum yeri gelirse. Overim de yererim de ne hak ediyorsa o.

Saygıdır, yaşandığı ile kalmalı. Arkasından kötü konuşmamak lazım, sonuçta onunla bir geçmişin var. Yaşarken iyi güzel, ayrılınca mı kötü oluyor senin için ?
Yaşanmışlığa saygı duymalı insan.

Ayıp geliyor bana insanların eski sevdikleriyle ilgili konuşmaları. Olumlu ya da olumsuz. Düşüncem doğru mu bilmiyorum ama şahsi fikrim bu. Hele mesela söz konusu kişi sevdiğim adamsa, onunkini duymak hiç istemem. Faydasız bilgi. Gereksiz de biraz. Geçmiş, geçmiştir.

Bu konuda bile bana yürüyen hatunlar olmuş yahu ne kadar çekici ve seksiysem artık hdjdkajahaksnshej dayanılmazım. :d

Geçmişte bırakmak.. Yerinde ve haklı bir davranış..

Geri