Eski Kurtlar Buraya :)

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
@CSKN abi bir şey diycem.
2015 ve 2024 yıllarında da geri geldin bu üçüncü geri gelişin ve her geldiğinde genelde "Çok şaşkınım", "Beni unutmamışsınız", "Kulaklarım çınladı", "Unutulmadınız" gibi söylemler akabinde ortadan kayboluyorsun. :)))

Kalıcı olman için seni daha ne kadar anmak lazım takriben. Kal artık. :)

Çok haklısın Mesut! İnan dün üye olmaya çalışırken zaten bir üyeliğimin olduğunu farkettim. Düşün artık bendeki performans kaybını. :d Her ne kadar dışarıdan bakınca ilgi budalalığı gibi gözükse de..

Şaka bir yana, gönül ister ki eskisi gibi zaman ayırıp, paylaşımlarda bulunabileyim ama maalesef günlük koşuşturmalar ve “büyümenin” getirdiği sorumluluklar buna ne yazık ki müsaade etmiyor.

Tarafımdan özlendiğiniz ve unutulmadığınız bir gerçek. Sizin tarafınızdan da ara sıra hatırlanmak insanı mutlu ediyor.

İyiyim Coşkun abi sen nasılsın .
Sarılma smileyimiz burda yok bununla idare ediyorum :emoji_hugging:
Seni görmek çok güzel nasil oldu iletisim koptu bilmiyorum ama benim hatam. Bi ara uzun bi süre herkesle iletişimim gitti çeşitli nedenlerden
Hep iyi ol :emoji_hugging:

İyiyim kardeşim, seni gördüm daha iyi oldum. Bir sıkı sıkı sarılma da benden gelsin öyleyse :emoji_hugging:

İletişim kopukluğu genel bir problem ve yalnız seninle alakalı bir durum değil, bu yüzden için rahat olsun, bu bir hata değil kesinlikle.

Daha çok benim kendimi forum mecralarından geri çekmemle alakalı diyebiliriz hatta.

Hepbirlikte iyi olalım! :)

Hoşbuldum Mesut!

Muhtemelen aydan da nerelerde olduğumu bilmiyordur. :)

Kimleri görüyorum kimleri.. Görüşmeyeli nasılsın aydancım? Ben neredeyse torun torba sahibi olacağım da, zaman seni de es geçmemiştir diye umuyorum :d

Özlendin!

Elbetteki biliyorum! Ama sen bunu söyledigine hic utanmadin dimi :( asil sen aydan nerede biliyor moooosooooon??????

Iyiyim tecom, zamanin beni es gecip, şarap gibi yillandirmasi beni daha da mutlu ve iyi ediyor ;s5
Hic öyle cocuk, torun torba taraklarinda bezim olmadi teco. Duydum ki kirisiklik yapiyormus, ben de hep uzak durdum bu tip seylerden :p

Ben de cok özledim! Ara ara aniyorum da, özlemle.

Süleyman merhabalar. Aklımda bir soru var. Bunca yıl o avatarı ve imzanı nasıl saklayabildin :ddd
Merhabalar Cihan hoşgeldin. Sakladığım daha neler var ^79
Merhabalar!

Kulaklarım epey bir çınladı. Kocamışlara da yer var mı?
Hoşgeldin Coşkun abim ^97
Kocadım dersen abiyi yapıştırırlar. böyle :p
Seni özledim falan demiyorum ihtiyar dedeler olarak her cuma mesajlaşıyoruz.
Hayırlı cumalar muhterem!

@Snorland hadi açın başlığı şimdi ;s5
Konu neydi :liv: Coşkun geldi o böyle işleri iyi yapar ona satttım ben :emo:

İstanbul nicki Erhan abi ve @uKaLaBoY nickli Erkan gelsin mi?

Zaten forumda ukaladan geçilmiyor, cabuk uyum saglar Erkan :D :D

Son düzenleme:
Geri