aydan
Üye
Cünkü ben aydan'ım

Hata kendinizi benimle kiyaslamanızla basliyor cancağızlarım

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cünkü ben aydan'ım

onun için de çalışmalarımız sürüyor.......Gelen gelene maşallah... bi kavga patlar artık bu kadar kalabalıkta.... Gameri sanki animsiyorum gibi. Hoş geldiniz hepiniz
Hepsi gidecek sadiş, biz kalıcaz yine…Kimse gelmesin artık yeter başımız ağrıyor..
Eskiler olsa sadece iyi bir de romantik bişeyler gelmeye başladı sekizim….. her an herşey olabilir.. takipteyiz..Gelen gelene maşallah... bi kavga patlar artık bu kadar kalabalıkta.... Gameri sanki animsiyorum gibi. Hoş geldiniz hepiniz
İnsta effect diyelim?
Hoşbuldum mesut ananla aynı forumda takılmaya devam mı knk?.
hocam akranların geldi hadi iyisinZiraat Bankası ATM önü gibi oldu ya la bura
Mazlum hoş buldum da yazıların bi çoğunu okuyamıyorum yakın gözlüğüm kırıldı.hoş gelsin bro @rt
Gürkan aşkolsun. Bizim hukukumuz çok eskiye dayanıyor.ya ben ? beni ? hı ?
Seninle Ankara’da çay içtiğimiz an geldi aklıma. Sene 2012’ydi sanırım. Gördüğüme sevindim. Kaybolma buralardan, daha sık gel.Mazlum hoş buldum da yazıların bi çoğunu okuyamıyorum yakın gözlüğüm kırıldı.
Dizimi açın bi de dizi izleyecem ben ve sudoku...
Terazi ⚖️Eski olup yeni gelen üyelerin burclari ne @Nyctophilia ?
Acil.
Tesekkür ederim Yesil hanim.Terazi ⚖️
Cay + tavla. Kim kazanmıştı hatırlamıyorum. Geçen haftasonu yine ankara konur sokaktaydım. Mekanların çoğu değişmiş. Kaybolmamaya calısıyorum ama laptop olmayınca bi türlü olmuyor. Yine denerim ama : dSeninle Ankara’da çay içtiğimiz an geldi aklıma. Sene 2012’ydi sanırım. Gördüğüme sevindim. Kaybolma buralardan, daha sık gel.
Süleyman merhabalar. Aklımda bir soru var. Bunca yıl o avatarı ve imzanı nasıl saklayabildin :ddd10 sene demiş yaşı belli olmasın diye :yerdedönedönegülensmile:
Eski nickim Alakurt dermişim, Eskiden neysek hala öyleyiz!
Bu konuda kaydım olsun bakalım kimler varmış.