Eski Kurtlar Buraya :)

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
İcabetiniz çok hoşuma gitti hanımefendi, hoş geldiniz… instamı kapattım benim mük yüzümü göremediğiniz için biraz üzgünmüşsünüz gibi geldi:(
Teşekkür ederim efenim, hoş buldum :emoji_flushed:
Kimin gül cemalinden mahrumum da acaba, farketmemisim :emoji_massage:

@Ender, beni bir sen tanıyorsun başka kim var :) en azından tanıdık nickle bir sen varsın. bir kaç kişi daha sanki var da en eski sen seni unutmam mümkün değil :D
ha o sizin kızınız :) 17 senedir desteksiz kaldım ne abla ne kimsenin yakını ablası olamadım Şekil A :D ben herkese destek oldum destek olan olmadı.

Cio'nun cebinde akrep var, ismarlamaz o it.
Cay kek mek biseyler cikarin bari ya, kuru kuru sohbet edemiyorum :üf:
Hatirlamadim seni bu arada :emoji_persevere:
Nicklerin cogunu hatirlamiyorum ben ama, harika oldugum kadar yaşlilik geregi unutkanim da azicik :emoji_rolling_eyes:

CSKN abisinin BİTANESİ diyim %100 hatirlarsin...
Yoo hicte... gayet fedakar bi insan. Ergenligimi az cekmedi.
Tabii ki harikasin !!ve taş gibisin bence...Serbest avukat misin savci vs mi oldun yoksa bi ara öyle bi durumlarin vardi yanlis hatirlamiyorsam neyse merak ettiğim detayları DMden sorarim tekrar hos geldin :emoji_hugging:

CSKN abisinin BİTANESİ diyim %100 hatirlarsin...
Yoo hicte... gayet fedakar bi insan. Ergenligimi az cekmedi.
Tabii ki harikasin !!ve taş gibisin bence...Serbest avukat misin savci vs mi oldun yoksa bi ara öyle bi durumlarin vardi yanlis hatirlamiyorsam neyse merak ettiğim detayları DMden sorarim tekrar hos geldin :emoji_hugging:
Teco'nun bitanesi bendim simdi, kendini ona yamayan hangi insan evladisin sen :üf:
Allah beni taş etti, sorma ^94
Hukukcuyum evet, ayyy aman iș konusmaya mi geldik burada da yeaaaa ^94

Geri