Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ooo sülom hoş gördüm dostum gülüşünü özlediğim .Hoşgeldin Kraliçe
Volkan hoşgeldin dostum
Süleyman’ım ne sevindim ya.. Snorland en aklımda kalan nick şuana kadar gördüğüm. Biz seninle e-Dana Dan da önce tanışıyorduk sanki ya..Hoşgeldin Kraliçe
Volkan hoşgeldin dostum
murat eski nickin neydi?
Bitmiyordu… hayır bizde eskiyiz diyoruz.Mezardan ölüleri cagirmaya gelmis......
Hos geldiniz bu arada eskileri gormek guzem
Ben cskn'i hatirliyorum Belcikaliydi. Aseli de biliyorumBitmiyordu… hayır bizde eskiyiz diyoruz.
Hiçbirini hatırlamıyorum….
Hala abla desem kızar mısın? Hoş geldin.Merhabalar.
Estaf. Sana hersey serbest. İçinden nasıl geçiyorsa. Hoş buldumHala abla desem kızar mısın? Hoş geldin.
Twitter’da Serap’ı(Maria Puder) buldum mesaj yazdım ama pek aktif kullanmıyor gibi : ddd
Senle konuşuyo tabiAbi herkes onu soyluyor da ben temas kurmakta zorlanmiş olabilir miyim sence
Gelemiyorsa temas kurmaktan değil, başka şeylerden ama kim bilir bi bakmişsin burada.![]()
hatun üreme tanrıçası <3 15 tane çocuk yapınca foruma gelmek istemiyoro kadar kadın üye var hiçbirinin maria puderle güncel bağlantısı yok, erkek üyeler maria puder arıyor yazık......................................
ilk çocuğunun doğumunu yutupta izlemiştim, kalan diğer 14 çocuğu gelip bize anlatmalı ama...........................hatun üreme tanrıçası <3 15 tane çocuk yapınca foruma gelmek istemiyor
Gelsin yaa ben ozledimhatun üreme tanrıçası <3 15 tane çocuk yapınca foruma gelmek istemiyor