BirDevrinSonu
Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Açıkçası hatırlayamadım yaşlandık ay şey pardon eskidik mi dicez@RooKiE kuralsız o zamanlar beni tanıdın mı
Ben 2013 den beri burdayıme-danadan sonra eşsize geçmişti forum sonra arada bir forum yoksa forumsal olduk bahane mi vardı yoksa.s
Forumbahanede bende vardım bende sizi çıkartamadımAçıkçası hatırlayamadım yaşlandık ay şey pardon eskidik mi dicez
asdhaslkjdalksdjlkjlksa yarıldım burada. madem öyle neden beni hatırladn mı diyorsun asdjalksjdaksmdamdsşaForumbahanede bende vardım bende sizi çıkartamadım
Abi seni hatırladım sen ney de çalıyordun sanki ya da şiir mi yazıyordun yine beklerizasdhaslkjdalksdjlkjlksa yarıldım burada. madem öyle neden beni hatırladn mı diyorsun asdjalksjdaksmdamdsşa
tamam tanışalım ben Gürkan. memnun oldum
Ben 2008de e-dana daydım. 2015te buradan emekli olmuşumtanımayanlar olabilir tabiki eski nick NeyzeN. Forumun bu ismiyle çok aktif değildim.
Abi onları çok acil almamız lazım burayaBen nick yazmıyım 100den fazla nick çıkartırım.
Smyrna, Ysr, Secret, Opeth en eskilerden kalanlar Hellin ve Yağmurcini sonradan ulaşmak isteyipte ulaşamadıklarımdan.
Evet herşeyden biraz bende varAbi seni hatırladım sen ney de çalıyordun sanki ya da şiir mi yazıyordun yine bekleriz
Selam eskilerden birilerini görmek çok güzel
bunlar tanıdık isim. tonyukuk'u da ekle o listeye.Eşsizde var mıydım acaba ya forumuz vardı buralarda bir de bir yerde ;
Bu arada CSKN, Asel, Lanemoje, Opi, Nymphetamine, Kerem(Tumbleweed), YeşiL falan da geri gelse ya keşke.
Hoşgeldin bu arada.
Dana org çok iyimiş….Yeni gelenler için hatırlatayım:
e-dana.org > ikiz.org > zamansiz.com > essiz.org > forumbahane.net > forumsal.net
Ne yolculuk ama!